Gamepad PC

(17 produse)

  Ce este un controller wireless?

   

  Controllerul wireless este o componenta esentiala pentru gaming, care iti permite sa initiezi comenzi in mediul virtual intr-un mod mai rapid si mai ergonomic. Acesta este unul dintre accesoriile importante pentru orice sistem de gaming si poate fi conectat cu usurinta la PC sau la TV. Daca doresti sa duci experienta jocurilor pentru consola la un nou nivel, ti-am pregatit o gama variata de controllere wireless de la producatori de renume, la cele mai accesibile preturi. De exemplu, poti alege un controller myria sau un controller marvo si accesorii pentru PS3 sau PS4 cu care sa creezi un sistem complet pentru jocurile tale preferate. 

   

  Cum folosesti joystickul si gamepadul?


  Joystickul este o componenta periferica al PC-ului sau al unui dispozitiv de comanda ce consta dintr-o maneta care transmite informatiile in 2 sau 3 dimensiuni unui computer. Gamepad-ul este de asemenea un tip de controller de jocuri video proiectat pentru a fi folosit cu ambele maini. Gamepad-ul asigura interactiunea dintre jucator si consola. Gamepad-urile pot fi folosite si pe PC. Aceste dispozitive sunt folosite la controlul jocurilor video si au setari care pot fi citite de catre computer. 

   

  Care sunt avantajele unei manete pentru telefon?

  Maneta pentru telefon este un dispozitiv wireless de control, care iti permite sa rulezi aceleasi jocuri pe telefon si pe PC. Alaturi de gamepad-ul pentru telefon, joystick si controller, aceasta este un accesoriu esential pentru pasionatii de jocuri. 

  Iti punem la dispozitie o gama larga de controllere wireless de cea mai buna calitate, ieftine si performante, asa ca te asteptam sa alegi modelul preferat!

  Intrebari frecvente

  In alegerea controllerului potrivit pentru tine, trebuie sa iei in considerare mai multe criterii, de la brand, conectivitate si functiile cu care este prevazut, pana la bugetul pe care doresti sa il aloci. Gandeste-te la jocurile pe care le rulezi cel mai des si opteaza pentru un model care sa te ajute sa te bucuri in voie de jocurile tale preferate.

  Joystickul este un accesoriu de gaming potrivit pentru jocurile care necesita actiuni de urcare, coborare sau virare. Joystickul este un dispozitiv de comanda ce poate fi conectat la un PC, unde ruleaza jocuri ce presupun miscari complexe.

  Incarcarea completa a unui controller poate dura cateva ore, insa daca ai nevoie de dispozitiv mai repede, il poti incarca partial, iar timpul minim de incarcare este de aproximativ 20 de minute.

   

  Link-uri utile: Nintendo Switch | Razer | Logitech