Produse de intretinere calculator

(26 produse)

   

  Produse de intretinere calculator la cel mai mic pret din Romania!

   

  Pasta Termoconductoare si beneficiile acesteia

   

  Majoritatea procesoarelor moderne necesita un fel de solutie termica pentru a functiona corect la puterea maxima, dar procesul de instalare a unui cooler CPU intr-un computer este dificil. Fiecare cooler pentru procesor are nevoie de o pasta termoconductoare pentru a asigura eficienta procesorului.

  Pasta termoconductoare este un must-have pentru oricine doreste sa asigure o buna functionare a calculatorului sau. Aceasta pasta este compusa doar din ingrediente de cea mai inalta calitate si este foarte usor de folosit, deci nu ai nevoie de un specialist care sa-ti monteze pasta termoconductoare in unitate. Va oferim produse premium, durabile, care asigura un transfer de caldura constant si uniform. Atat gama de produse premium, dar si cele mai mici preturi, fac din pasta termoconductoare, oferita de noi, alegerea perfecta pentru oricine doreste sa se asigure ca echipamentul lui functioneaza fara probleme.

  Pe langa pasta termoconductoare, mai punem la dispozitie si alte produse de intretinere pentru calculator, precum: kituri de curatenie, lavete speciale pentru sisteme PC, servetele umede speciale pentru curatare, spray cu aer comprimat, spray de curatare si multe alte produse.


  Nu esti hotarat? Hai si in magazinele noastre, iar specialistii nostri iti vor fi de ajutor, indiferent de problema intalnita.

   

   

  Intrebari frecvente

  Nu recomandam utilizarea unei alte substante in locul pastei termoconductoare.

  Noi iti punem la dispozitier produse premium, la cele mai bune preturi din Romania, iar in functie de bugetul si preferintele tale, specialistii nostri din magazine iti vor recomanda pasta termoconductoare potrivita pentru nevoile tale.

  Kituri/ Seturi de curatare PC, tastatura si ecran, lavete speciale de curatare din microfibra, servetele de curatare simple dar si umede, spray cu aer comprimat perfect pentru curatarea unitatii PC sau a tastaturii si multe alte produse.