Benzi etichete

(69 produse)
  69 produse

   

  Benzi de Etichete la cel mai mic pret din Romania!

   

  Una dintre cele mai bune utilizari pentru benzile de etichetare este acea de avertizare si instructiuni de pe majoritatea hainelor. Cureaua este din panza, asa ca dupa imprimarea literelor pe ea, cureaua poate fi calcata pe o alta bucata de panza, tiparind astfel literele respective. Aceasta banda permite ca literele imprimate pe ea sa fie transferate pe o bucata de material prin calcare. Poate fi folosit pentru a face diverse texte pe tesaturi cu suprafata neteda, cum ar fi bumbacul.

   

  Benzile Brother au o varietate de culori, latimi si stiluri. Selectia noastra de benzi include benzi laminate si nelaminate cu o varietate de optiuni de adeziv. Etichetele laminate Brother sunt rezistente la atingere si pot rezista la conditii extreme. 

   

  Banda Brother este singura banda cu o laminare unica care face ca eticheta sa fie rezistenta la caldura, frig, apa, substante chimice si decolorare (perfecte pentru utilizare in exterior, medii cu temperaturi scazute sau langa alimente). Etichetele Brother sunt extrem de durabile, au un finisaj profesional si dureaza mai mult decat alte etichete.

   

  Fabricate in Belgia, benzile pentru etichete DYMO sunt etichete durabile din poliester. Sunt potrivite pentru utilizare in interior sau exterior si a un finisaj lustruit, profesional. Etichetele autoadezive cu rezistenta industriala nu se vor ondula sau rupe. Designul simplist face etichetarea rapida si usoara.

   

  Prin tehnologia de transfer termic  textul etichetei nu este afectat, nu se estompeaza sau se deformeaza. Benzile de etichetare vor permite sa creati etichete lizibile de aproape orice lungime. Etichetele DYMO sunt fabricate din material certificat FSC, iar cutia exterioara este realizata din material 100% reciclat. Etichetele DYMO sunt disponibile in multe latimi si culori diferite pentru etichete si benzi.

   

  In cazul in care ai nevoie de benzi de etichete atunci ai ajuns in locul potrivit, comanda acum la cel mai mic pret din Romania si ai livrare rapida in cateva zile!

   

   

  Intrebari frecvente

  Iti recomandam benzi de etichete Brother sau benzi de etichete DYMO!

  Benzile de etichete pot fi folosite ca etichete de expediere sau de adresa, pentru marcarea vanzarii dupa date sau preturi, pentru etichetarea dosarelor si dulapurilor de dosare intr-un birou sau pentru organizarea ingredientelor intr-o bucatarie. Exista o gama larga de benzi pentru etichete disponibile pe site-ul nostru.