Tablete

(240 produse)
  240 produse

  Tableta la cel mai mic pret din Romania!

   

  Vizioneaza filmele si serialele preferate cat timp ai telefonul la incarcat

   

  Cel mai bun prieten al tau in timpul unor zboruri lungi sau al unor drumetii cu masina este tableta. Salveaza bateria telefonului tau si urmareste in continuare filmele si serialele tale preferate de pe tableta, fie online fie descarcate. Poti umple memoria tabletei cu orice vrei tu, astfel ca nu te vei plictisi pe drum si vei avea mereu la ce sa te uiti, cu posibilitatea de a viziona pe un ecran mult mai mare fata de telefonul obisnuit. Pentru asta vei avea nevoie de o tableta cu o memorie mai multa sau o tableta cu ecran mai mare

   

  Cele mai avantajoase preturi la brandurile tale preferate de tablete 

   

  Esti fanul tabletelor iPad de la Apple, Galaxy Tab de la Samsung, MatePad de la Huawei sau poate un Lenovo Tab ? In functie de buget, specificatii si preferinte, noi avem solutia pentru tableta pe care ai putea s-o achizitionezi. Te poti bucura de jocurile preferate de pe tableta si poti folosi in continuare aceleasi aplicatii pe care le ai pe telefon, pe tableta. Poti sa utilizezi tableta ca o extensie mai mare a telefonului.

  Te poti bucura de sistemul de operare Android sau esti fanul tabletelor apple cu sistemul special de operare IOS. Mergi pe sistemul cu care esti obisnuit sau incearca ceva nou. Tableta samsung, tableta apple, tableta huawei sau tableta lenovo ? Oricare model ales de tine va fi, cu siguranta, la cel mai mic pret din Romania. 

   

  Te asteptam in magazinele noastre sau poti vizita site-ul pentru a bifa toate optiunile pe care vrei sa le aiba viitoarea ta tableta. Aboneaza-te la newsletter si afla mereu cand vor fi oferte la tablete.

   

   

  Intrebari frecvente

  Alegerea se poate face foarte usor in functie de preferintele tale. Doresti o tableta samsung cu sistem de operare Android sau o tableta apple cu sistem de operare IOS ? Daca vrei sa descarci aplicatii sau materiale pe ea, iti recomandam o tableta cu o capacitate de stocare mai mare. Daca vrei sa te uiti la seriale sau la filme, iti recomandam o tableta cu un ecran peste 12 inch, iar daca preferi jocurile in timpul tau liber, recomandam o tableta cu o capacitate RAM crescuta si un procesor cu mai multe nuclee, eventual octa core.

  Pe tableta poti utiliza aceleasi aplicatii ca si pe telefon. Te poti bucura de Facebook, Instagram, WhatsApp sau Netflix fara nicio problema, dimpotriva, le poti utiliza pe un ecran mult mai mare.

  Pentru a face un screenshot pe o tableta cu Android trebuie sa apesi in acelasi timp butonul de blocare si butonul care scade sunetul tabletei. Pentru o tableta cu IOS trebuie sa apesi, in acelasi timp, butonul de sus si oricare din butoanele de volum.