Amplificatoare stereo

(27 produse)

  Amplificatoare stereo la cel mai mic pret din Romania!

  Adauga o nota de stil si eleganta in casa ta. Cumpara acum un amplificator stereo!

   

  Adaugati o nota de clasa sistemului dumneavoastra de divertisment acasa cu un amplificator stereo. Alegeti dintr-o gama larga de modele si culori, putere de la 60W la 200W si bucurati-va de calitate si sunet prin intermediul unor marci celebre precum Marantz, Denon, Yamaha si multe altele.

  Vizitati selectia noastra pentru a gasi unitatea perfecta pentru nevoile dumneavoastra. Alegeti dintre amplificatoarele care au conectivitate Wi-Fi, Bluetooth sau USB, astfel incat sa puteti reda cu usurinta filme, muzica si alte fisiere audio cu smartphone-ul sau tableta.

  Sunt disponibile modele cu iesiri RCA pentru conectarea difuzoarelor sau a altor dispozitive; alegeti-le pe cele cu conectivitate Ethernet daca doriti acces wireless la statiile preferate de pe Internet prin Wi-Fi.

   

  Ai nevoie de un amplificator stereo dar nu stii pe care sa-l cumperi? Hai in magazinele noastre si un specialist te va ajuta sa alegi in functie de cerintele si nevoile tale.

   

   

  Intrebari frecvente

  Un amplificator stereo este o componenta a sistemului de sunet care nu doar ca alimenteaza difuzoarele, dar permite si selectatia sursei de sunet si controlarea volumului. In forma sa cea mai simpla, un amplificator stereo gestioneaza doua canale, stanga si dreapta, ambele formand sunetul pe care il auzim.

  In gama noastra de amplificatoare stereo vei gasi cu siguranta ceea ce tu ai nevoie. Cauti un amplificator de 70W, 100W sau 200W? In functie de nevole tale, noi iti oferim ceva pe placul tau. Punem la dispozitie amplificatoare stereo cu conectivitate Wi-Fi, Bluetooth, USB, Ethernet, RCA sau cu Jack de 3,5mm. In functie de bugetul tau, noi avem ceea ce cauti!