Centrale termice

(39 produse)

   

  Centrala termica la cel mai mic pret din Romania!

   

  Esti in cautare de cele mai bune centrale termice? Ai ajuns in locul ideal

   

  Cum te pregatesti pentru anotimpul rece? Te asiguri ca ai o centrala termica de top, care sa faca fata frigului de afara, indiferent de numarul gradelor cu minus. De ani de zile, centrala termica electrica sau centrala termica pe gaz este nelipsita din casele si birourile noastre. Centralele termice ne asigura confortul de care avem nevoie. Cand vorbim despre centrale termice vorbim, de fapt, despre confortul pe care ni-l genereaza temperatura optima. Noi facem tot ce putem sa amplificam acest confort, oferindu-ti o gama variata de centrale termice din care poti alege. 

  Indiferent daca esti in cautare de centrale termice de apartament sau pentru casa, ai ajuns in locul potrivit. In oferta noastra intra doar cele mai bune modele de centrale termice, la preturi imbatabile, iar calitatea nu trebuie sa te coste o avere. Cum arata centrala ta de vis? Preferi un model cu condensare, unul de dimensiuni mici sau unul de dimensiuni mari? Indiferent de optiunea ta, poti fi sigur ca la noi gasesti centrale termice perfecte nevoilor tale.

   

  Centrala termica perfecta pentru tine

   

  Noi iti oferim o varietate de modele din care poti alege. Vei gasi aici centrale termice care corespund  asteptarilor tale: cel mai mic pret din online si calitate de top. Toate acestea pentru ca tu sa te simti cu adevarat bine acasa. Iar daca te abonezi la newsletter, promitem sa-ti trimitem numai promotii pe placul tau.

  Astfel, iti punem la dispozitie r branduri de top din care sa-ti alegi viitoarea ta centrala: Ariston, Bosch sau Habitat ? Sa fie centrala electrica sau centrala pe gaz ?

   

  Avem super oferte speciale pentru tine si in magazin. Hai sa te ajutam cu un sfat, astfel incat sa gasim impreuna centrala termica perfecta pentru tine.

   

   

  Intrebari frecvente

  Cand cumperi noua ta centrala termica, tine cont de: puterea ei termica, combustibilul folosit, cat de mare este spatiul de incalzit, functionalitati extra, dimensiunea spatiului in care montam centrala.

  Primul aspect pe care trebuie sa-l vizezi in achizitionarea centralei potrivite este cat de mare este spatiul de incalzit. Astfel iti vei da seama de cat de performanta si voluminoasa trebuie sa fie centrala ta.

  O centrala termica va functiona diferit in functie de agentul termic folosit. De exemplu, centralele termice clasice pe gaz se bazeaza pe arderea gazelor care produc caldura, incalzind apa din centrala.

  Trebuie respectate instructiunile fiecarui producator in parte. Tine cont de toate specificatiile legate de amplasare. De exemplu, centrala nu poate fi montata in living, ci doar in bucatarie sau baie.

  In primul rand, vei avea nevoie de cererea de debransare de la reteaua de termoficare. Mai apoi, trebuie sa obtii un acord de la distribuitorul de gaze naturale, dar si sa inchei un contract cu o firma autorizata ISCIR, care se va ocupa de montajul efectiv al centralei in locuinta ta.