Volane Gaming

(14 produse)

  Ai nevoie de un volan de gaming pentru PC? Esti la locul potrivit!

   

  Daca ai un kit de gaming cu scaun, birou, tastatura de gaming si pedale, s-ar putea totusi sa observi ca iti lipseste ceva. Daca esti pasionat de jocuri si nu ai avut un volan de gaming pana acum, e timpul sa schimbi situatia: un volan de gaming pentru PC iti va schimba complet experienta din timpul jocurilor, facand-o mult mai realista. De asemenea, poti conecta un volan de gaming si la laptop, telefon sau tableta, nu doar la PC.

   

  Imbunatateste-ti experienta la Playstation sau Xbox cu un volan de gaming

   

  Ai crede ca un volan de gaming cu schimbator te va costa o avere, insa lucrurile nu stau deloc asa. Ti-am pregatit o multime de modele de volane de gaming ieftine, potrivite nevoilor tale, la cele mai mici preturi din Romania, pentru ca experienta ta din timpul jocului sa fie una placuta si accesibila. Pe site-ul nostru poti gasi volane gaming Logitech, volane gaming Hori si multe alte branduri renumite.

  Cu pedale sau cu schimbator - cum sa fie?


  Daca inca nu stii care este cel mai bun volan de gaming pentru tine, nu iti face griji - te asteptam in magazine, unde un specialist te va ajuta sa faci cea mai potrivita alegere. Pe langa un volan, produse precum un mouse de gaming sau un scaun pentru gaming te pot ajuta sa obtii experienta completa de gaming.

  Intrebari frecvente

  Pentru alegerea volanului de gaming potrivit pentru tine, este important sa iei in considerare cateva aspecte: compatibilitatea cu PC-ul sau cu consola, sistemul de fixare, similitudinea cu volanele brandurilor de masini, pedalele, schimbatorul de viteze, silentiozitatea si unghiul de rotatie al volanului.

  Volanul pentru gaming este un accesoriul dedicat jocurilor cu masini.

  Cele mai importante functii ale volanului de gaming sunt: Circumferinta volanului si posibilitatea de rotatie dau realism experientei de gaming. Vibratiile si rezistenta: volanul de gaming poate imita modul in care acesta reactioneaza la particularitatile fiecarui drum. Pedalele pot fi suspendate sau pe podea, din plastic, cu arcuri rezistente sau cu senzor de presiune. Schimbatorul de viteze este de doua feluri: pentru jucatorii profesionisti si pentru cei care conduc in viata reala. Conectivitatea si compatibilitatea.