Biciclete adulti

(132 produse)
  132 produse

  Biciclete pentru adulti la cele mai bune preturi!

   

  Gama noastra de biciclete pentru adulti este variata si ai foarte multe optiuni din care sa alegi. 

  Daca vrei sa faci un traseu pe munte,  iti recomandam biciclete de munte cu suspensie la preturi foarte avantajoase. Poate vrei sa faci o plimbare relaxanta de duminica prin oras, in acest caz, iti recomandam bicicletele noastre speciale de oras cu un design elegant si culori multiple. Daca vrei sa salvezi spatiu si sa depozitezi usor bicicleta, atunci  ia in considerare bicicletele pliabile din gama noastra. 

  In functie de buget, te poti orienta catre o bicicleta de adulti cu 21 de viteze, cu 24 de viteze sau cu 18 viteze. Poti opta spre un cadru realizat din aluminiu sau din otel, iar din punct de vedere al diametrului rotilor, poti alege roti intre 24’’ si 29’’ ( ‘’ = inch ).

   

  Descopera gama de biciclete pentru adulti si alege varianta potrivita pentru tine, la cel mai mic pret din Romania!

   

   

  Intrebari frecvente

  Daca te decizi sa faci o plimbare de o ora cu bicicleta si incerci sa mentii o viteza constanta de 10 - 12 km/h, poti arde peste 400 de calorii.

  O bicicleta clasica pentru adulti poate sustine o greutate de peste 100kg.

  Mersul pe bicicleta este foarte benefic sanatatii tale dar si pentru mediul inconjurator. Daca mergi pe bicicleta, vei lucra in cea mai mare parte muschiul coapsei dar si muschiul gambei.