Aspiratoare nazale

(11 produse)

  Beneficiile unui aspirator nazal pentru copii

  In primele etape de viata, copiii nu au capacitatea de a-si sufla nasul. Un aspirator nazal pentru bebelusi este solutia pentru a indeparta excesul de mucus si pentru a curata nasul, imbunatatind respiratia. 

  Ce este mai exact un aspirator nazal pentru copii? Este un dispozitiv folosit pentru a aspira mucusul in siguranta, curatand nasul bebelusului, astfel incat sa poata respira mai usor. Cand bebelusul este racit sau are alte probleme de sanatate ce ii afecteaza sistemul respirator, are nevoie de monitorizare atenta, inclusiv cu ajutorul unui baby monitor. In plus, este important sa fie eliminat excesul de mucus. 

  Un aspirator nazal poate fi folosit astfel atunci cand observi ca ii curge nasul sau sunt semne vizibile ca nasucul este plin cu secretii nazale. Eliminarea excesului de mucus este importanta pentru a reduce riscul de complicatii respiratorii si pentru a facilita respiratia. Un aspirator nazal pentru copii poate fi folosit in completarea terapiei cu aerosoli pentru subtierea mucusului, cu ajutorul unui aparat aerosoli pentru copii.

   

  Cum alegi cel mai bun aspirator nazal?

  Un aspirator de nas pentru bebe trebuie sa fie in primul rand eficient, sa elimine mucusul cu usurinta, sa fie silentios pentru a nu speria copilul si usor de folosit si de curatat. De asemenea, este util sa poata fi reglata puterea de aspiratie si sa fie eficient pentru eliminarea oricaror forme de mucus. 

  Aspiratorul nazal manual are avantajul ca aspiratia este reglata in functie de presiunea cu care este tras aerul, fara a produce disconfort. Un aspirator cu bulb sau pompa nazala pentru bebelusi este de obicei mai ieftin, este usor de folosit, insa necesita o igienizare mai minutioasa. Un aspirator nazal electric este usor de folosit si permite o aspiratie constanta. 

   

  Un aspirator nazal pentru copii este un produs de nelipsit pentru curatarea nasului in primele etape de viata. Alege produsul potrivit pentru tine si comanda acum!

  Intrebari frecvente

  Pentru a folosi un aspirator nazal pentru copii, cel mic trebuie sa stea linistit si calm, iar inainte poate fi util sa folositi solutie salina sau ser fiziologic. Rolul este de a slabi mucusul si de a facilita curatarea. Ulterior, se introduce in nara usor capatul ingust pentru a aspira mucusul, evitand presiunea prea mare si fara a introduce prea mult. Aspirati scurt, apoi treceti la cealalta nara. Aspiratorul nazal trebuie utilizat cu blandete, pentru a nu irita nasul si pentru a nu speria copilul.

  Un aspirator nazal potrivit trebuie sa fie eficient, sa elimine rapid mucusul, sa fie silentios si usor de folosit si de igienizat. Alegerea depinde foarte mult de nevoi. Un aspirator cu bulb poate fi mai ieftin si mai eficient pentru mucus subtire. Aspiratorul nazal manual permite controlul puterii de absorbtie, iar un aspirator nazal electric este usor de folosit si permite absorbtie constanta.