Imprimante

(56 produse)
  56 produse

   

  Imprimante la cel mai mic pret din Romania!

   

  Imprimanta clasica 

   

  Modul de functionare al unei imprimante este destul de simplu. Imprimantele functioneaza prin transformarea imaginilor digitale si a textului in copii fizice. Acest lucru se realizeaza folosind un driver sau un software specializat, special conceput pentru conversia fisierelor intr-o limba pe care imprimanta s-o poataintelege. Imaginea sau textul este apoi trimis pe pagina cu ajutorul unor serii de puncte minuscule. Singura diferenta majora care separa diferitele tipuri de imprimante disponibile este metoda prin care aceste punctele sunt transferate pe pagina. 

   

  Imprimanta Inkjet

   

  Imprimantele cu jet de cerneala prezinta fiecare un cap de imprimare care contine mii de gauri mici. Aceste orificii minuscule arunca, cu foarte mare viteza, picaturi microscopice de cerneala pe hartia din imprimanta. Masinile cu jet de cerneala folosesc o cerneala lichida produsa fie de un colorant, fie de un lichid care contine pigmenti solizi in suspensie. Pe masura ce capul de imprimare se deplaseaza orizontal in aparat, hartia trece perpendicular pe acesta. In momentul in care pagina trece, orificiile individuale din capul de imprimare sunt activate si o picatura mica de cerneala este impinsa pe pagina. Acest proces este efectuat la viteza mare cu mii de picaturi care se formeaza impreuna pentru a recrea textul sau imaginea digitala care este transferata pe suport. Cu ochiul liber, imaginea generala pare solida, deoarece punctele sunt mici. Pe langa aceasta, mai este si imprimanta cu tehnologie Ciss

   

  Imprimanta Laser

   

  Imprimantele Laser functioneaza intr-un mod similar cu jetul de cerneala, deoarece imaginea este alcatuita din o multime de puncte minuscule, care, vazute ca un intreg, par a fi o imagine solida. Cu toate acestea, metoda adoptata in crearea acestor puncte mici este foarte diferita. Acolo unde un jet de cerneala foloseste puncte lichide, o imprimanta cu laser foloseste puncte formate din toner - o pulbere fina de particule solide. In comparatie cu o masina cu jet de cerneala, laserele sunt mult mai complexe. Acest tip de imprimanta se bazeaza pe mai multe etape in timpul procesului decat cu jet de cerneala.

   

  Imprimantele cu Cerneala solida

   

  Disponibil numai de la Xerox, imprimantele cu cerneala solida functioneaza intr-un mod care combina metodele de imprimare atat ale imprimantelor cu jet de cerneala, cat si ale imprimantelor laser. Ceara solida este topita si pulverizata pe o unitate de cilindru mare folosind un cap de imprimare similar cu cel gasit pe o imprimanta cu jet de cerneala. Imaginea este creata pe o rola mare metalica care apoi se transfera direct pe pagina. Odata uscat, ramai cu o imagine facuta dintr-o substanta asemanatoare creionului. Imprimantele cu cerneala solida sunt renumite pentru ca produc printuri vibrante, colorate, care ies cu adevarat in evidenta.

   

  Bucura-te de cel mai mic pret din Romania si comanda acum o Imprimanta Inkjet, Laser sau Ciss, potrivita nevoilor tale!

   

   

  Intrebari frecvente

  Gama noastra de imprimante pune la dispozitie imprimante Laser, imprimante Inkjet si imprimante cu tehnologie Ciss. De asemenea, in gama noastra poti gasi branduri precum HP, Canon, Xerox, Epson, Brother sau Lexmark.

  Imprimantele pe baza de jet de cerneala folosesc duze mici care pulverizeaza cerneala direct pe pagina din imprimanta. Imprimante cu tehnologie laser, in loc de cerneala pe baza de pigment sau colorant, utilizeaza pulbere de toner. Acest tip de abordare produce imagini colorate, stralucitoare si reprezinta o alternativa excelenta in cazul unor fotografii de inalta rezolutie.