Radiatoare si convectoare

(36 produse)

   

  Radiatoare si convectoare la cele mai mici preturi!

   

  Pregateste-te pentru iarna cu un radiator electric sau un convector electric

   

  Stiai ca in sezonul rece poti avea parte de confort crescut cu ajutorul unor calorifere electrice? Ca sa ai parte de confort crescut in sezonul rece, asigura-te ca iti achizitionezi un radiator electric sau un convector electric performant. Indiferent daca vorbim de un radiator sau convector, ambele iti ofera lucrul principal de care ai nevoie iarna: caldura. Ambele sunt solutii economice, la fel ca un panou radiant, au un consum redus de energie. Atat radiatoarele electrice, cat si convectoarele electrice sunt potrivite indiferent de spatiul pe care vrei sa-l incalzesti: baie, bucatarie, living, chiar si spatii comerciale sau de birou.

   

  Convector electric de perete potrivit pentru spatiul tau

   

  Indiferent daca esti in cautarea unui convector electric de perete sau a unui radiator de caldura portabil, ti-am pregatit cea mai variata selectie. E important sa gasesti radiatoare electrice economice, care sa se potriveasca nevoilor tale: sa fie suficient de performante pentru spatiul de incalzit, dar si estetice, astfel incat sa se potriveasca cu designul casei tale. Daca esti in cautare de convectoare electrice de perete, ti-am pregatit zeci de modele din care sa alegi, pentru ca stim cat de importanta este diversitatea.

   

  Ti-am pregatit cel mai bun radiator caldura, la cel mai bun pret

   

  Daca nu stii ce convector de caldura sa alegi sau ce radiator este potrivit pentru tine, hai pe site sau vino in magazin si luam impreuna decizia potrivita.

  Intrebari frecvente

  In alegerea radiatorului sau a convectorului potrivit, tine cont de tehnologia pe care ti-o doresti, dar si de cat de mare este spatiul pe care vrei sa-l incalzesti.

  In medie, un radiator electric va consuma intre 0.5 si 1.5 kilowatt pe ora, in functie de treapta de incalzire folosita.