Boxe si Subwoofere

(134 produse)
  134 produse

   

  Boxe si Subwoofere la cel mai mic pret din Romania!

  Conectivitate rapida si usoara cu un design modern si elegant.

   

  Oferim o gama larga de difuzoare si subwoofere. Sistemul nostru de difuzoare pasive este perfect pentru casa dvs. si poate fi in configuratie 1.0, 2.0, 5.0 sau 6.0 cu diferite stiluri de montare - montare in stil raft, montare pe perete sau montare pe podea - pentru a se potrivi cu orice stil sau culoare de design interior. In plus, difuzoarele noastre au conectivitate bluetooth completa, astfel incat sa va puteti bucura de muzica preferata. 

   

  Poti fi sigur ca avem ceva care sa corespunda nevoilor si dorintelor tale fie ca este vorba de marime, culoare sau pret! Pe langa sistemel noastre de boxe pasive, poti alege si din boxe frontale, boxe centrale, boxe compacte sau boxe surround, in functie de nevoile tale. 

   

  Difuzoarele si subwooferele noastre reprezinta cele mai noi tehnologii din domeniu si vin intr-o gama foarte larga de culori. Iti poti alege mai multe configuratii, permitandu-va sa alegeti puterea RMS(W) pentru sistemul dvs., peste 50W, peste 100W sau chiar peste 200W.

   

  Nu stii ce sa alegi intre un sistem de boxe sau un subwoofere? Hai in magazinele noastre si un specialist te va ajuta sa alegi in functie de cerintele si nevoile tale.

   

   

  Intrebari frecvente

  In functie de nevoile tale poti alege boxe frontale, centrale, compacte sau surround. Le poti monta pe podea, pe perete, in exterior sau in stil raft. Gama noastra pune la dispozitie mai multe modalitati de configuratie a sistemului tau de boxe si poti alege boxe cu puterea RMS (W) incepand de la 50W pana la peste 400W. Poti alege din mai multe branduri precum: Wilson, Dali, Polk Audio, Focal, Argon Audio, Focal, Bose, LG, Samsung, Sony si multe altele.

  Iti punem la dispozitie mai multe tipuri de subwoofere in functie de puterea dorita: sub 100W, intre 100W si 200W sau peste 200W. In gama noastra gasesti subwoofer cu montare pe podea, configuratie de 1.0 si conectivitate bluetooth. Poti alege din mai multe branduri precum: Sonos, Dali, Bose, Wilson, Polk Audio si multe altele.