Vitrine frigorifice

(20 produse)

  Daca te gandesti sa iti cumperi o vitrina frigorifica verticala, esti in locul potrivit

  Vitrina frigorifica reprezinta o solutie practica pentru a pastra mancarea si bauturile in conditii optime de siguranta si igiena alimentara. Vitrina verticala cu perdea de aer este, de cele mai multe ori, folosita in magazine pentru lactate sau bauturi, fiind prevazuta cu rafturi clar delimitate pentru fiecare categorie de alimente, in timp ce vitrinele orizontale sunt folosite mai mult pentru depozitarea de inghetata sau mezeluri la temperatura ideala. 

   

  Vitrina frigorifica este ideala pentru bauturi, lactate si multe altele

  Daca ai un business in domeniul HoReCa si ai nevoie de aparate frigorifice, aici vei gasi o oferta variata de vitrine verticale ieftine, profesionale, la pret mic. Insa, iti recomandam sa nu te concentrezi doar asupra pretului atunci cand alegi vitrina frigorifica potrivita, ci sa verifici si dimensiunile, capacitatea de depozitare, functiile suplimentare (decongelare automata, modul de compartimentare, zone duale etc.) si designul.

   

  Descopera oferta noastra de vitrine frigorifice la pret avantajos

  Pentru uzul personal se recomanda o mini vitrina frigorifica care poate acoperi necesarul unei familii. De cele mai multe ori, o astfel de vitrina este folosita pentru depozitarea bauturilor, in special a sticlelor de vin. In magazinele noastre fizice si online vei descoperi vitrine frigorifice la preturi imbatabile, toate avand posibilitatea de a putea fi achizitionate si in rate.

  Intrebari frecvente

  Daca alegi o vitrina frigorifica pentru business-ul tau, ia in calcul amploarea afacerii: cate sticle va trebui vitrina sa gazduiasca? Apoi, gandeste-te la spatiul pe care il ai la dispozitie, dar si la dotarile pe care ti le doresti. In plus, in functie de tipul de vitrina frigorifica ales poate diferi si tipul de alimente pe care le vei putea aseza in vitrina.

  Vitrina frigorifica foloseste aer rece pentru pastrarea alimentelor la o temperatura optima si constanta. Prin modul de functionare putem intalni doua tipuri de vitrine frigorifice, acestea fiind: cu convectie naturala si cu ventilare fortata. Diferenta intalnita intre cele doua tipuri de vitrine frigorifice este modul in care aerul rece este emis, iar acest detaliu o sa determine masura in care aerul uscat va afecta produsele.

  O vitrina frigorifica medie, de 290 l, are un consum mediu de 2.5 kWh la fiecare 24 de ore.