Aeroterme

(8 produse)

   

  Aeroterma si perdea de aer la cele mai mici preturi din Romania!

  Aerotermele si perdelele de aer sunt o solutie ideala atat pentru acasa, birou sau pentru costurile afacerii tale. Fie ca doriti sa adaugati putina caldura in living sau vreti sa tineti frigul departe de garaj, aerotermele si perdelele de aer permit setarea cu precizie a temperaturii intr-un interval cuprins intre 5 si 35 de grade.

   

  Aerotermele de pe site-ul nostru vin intr-o varietate de modele, la preturi accesibile pentru ca tu s-o alegi pe cea potrivita pentru tine. Usor de folosit si instalat, trebuie doar montate in perete, conectate si va puteti bucura de o temperatura optima oriunde va doriti. Pe site-ul nostru gasesti aeroterme cu doua sau trei trepte de putere si cu functii precum: afisaj digital, protectie antiinghet, protectie rasturnare, rezistenta ceramica, termostat si ventilare.

   

  Aeroterma clasica sau de perete? Tu ce alegi? 

  Aeroterma de perete creeaza o bariera de aer invizibila intre mediul interior si exterior exact ca o cascada care limiteaza pierderea de caldura dintr-o incapere. Aeroterma clasica nu este la fel de robusta fata de cea de perete, astfel poate fi asezata oriunde in camera. In functie de spatiul de care dispui si buget, alege aeroterma care ti se potriveste.

   

  Daca nu stii ce convector de caldura sa alegi sau ce aeroterma e potrivita pentru tine, hai pe site sau vino in magazin si luam impreuna decizia potrivita.

  Intrebari frecvente

  Aerotermele se aleg in functie de incaperea pe care vrei s-o incalzesti. Modelele conventionale sunt perfecte pentru spatiile restranse sau apartamente. Acestea pot incalzi intre 20 si 40 de metri cubi de aer, avand o putere de 1500 – 2500 W.

  Puterea in watt a aerotermei electrice sau a convectorului electric va dicta consumul. De exemplu, volumul de caldura termica pe care il produce o aeroterma de 2kw este in raport cu puterea de alimentare care este furnizata de un echivalent de 2kW sau 2000 de wati de energie electrica pe ora.