Soundbar si Home Cinema

(103 produse)
  103 produse

   

  Soundbar si Home Cinema la cel mai mic pret din Romania!

   

  Urmareste filmele si serialele altfel - mini cinema la tine acasa!

   

  Gama de Soundbar si Home Cinema este echipata cu cele mai noi tehnologii de sunet si este usor de instalat. Se conecteaza la televizorul dvs., la retea si la dispozitivele Bluetooth, datorita conectivitatii sale Wi-Fi sau Lan. Il poti aseza pe un perete din sufrageria ta, datorita designului sau elegant (disponibil in diferite finisaje) si este compatibil cu orice model de televizor. Are o gama de putere uimitoare: sub 250W, intre 250W - 500W sau 510W - 1000W in functie de tipul si designul sau.

   

  Un Soundbar sau un Home Cinema universal sunt o modalitate excelenta de a imbunatati calitatea sunetului televizorului si de a face vizionarea filmelor, ascultarea muzicii si a jocurilor si mai placuta. Vizioneaza  un film cu un soundbar puternic, care iti ofera un sunet real si captivant. Excelent pentru orice camera din casa, acest Soundbar subtire si elegant combina designul premium cu performanta audio de neegalat.

   

  Cele mai bune sisteme Soundbar sau Home Cinema iti permit sa te bucuri de un sunet clar pentru toate melodiile preferate. Cu o conectivitate Bluetooth sau Wi-Fi incorporata, poti asculta muzica de pe oricare dintre dispozitivele tale,  fara a fi nevoie de cabluri sau fire, perfect daca iti place sa vizionezi filme cu familia sau prietenii. Iti punem la dispozitie mai multe modele de Soundbar si Home Cinema, disponibile in mai multe tipuri de sistem: 2.0, 2.1, 3.1.2, 5.0 sau multe alte modele de Soundbar.

   

  Pe langa acestea, venim catre tine cu o gama de produse oferite de cele mai mari branduri din lume: Sony, LG, Samsung, JBL, Bose, Polk Audio, Sonos, Philips, Yamaha, Bang & Olufsen si multe alte nume.

   

  Intra pe site sau hai in magazine si alege un soundbar sau un sistem home cinema conform standardelor tale! Urmareste la un alt nivel, filmele sau emisiunile tale preferate.

   

   

  Intrebari frecvente

  In functie de bugetul si cerintele tale, dar si de puterea dorita, venim catre tine cu mai multe tipuri de Soundbar. Iti oferim soundbar sau sistem home cinema cu puterea sub 250W, intre 250W - 500W sau 510W - 1000W. Poti face o vizita in magazinele noastre, iar specialistii nostri te vor ajuta sa alegi un soundbar potrivit nevoilor tale.

  Un Soundbar sau Home Cinema se conecteaza foarte usor, fiind posibila conectarea prin mai multe metode: atat wireless, prin cablu optic audio sau prin cablu jack. Recomandam citirea cu atentie a instructiunilor de folosire si urmarirea pasilor prin care poti conecta soundbarul tau la televizor sau la laptop.