Accesorii, consumabile hote

(11 produse)

  Accesorii si consumabile pentru hote la cel mai mic pret din Romania

   

  Indiferent daca ai acasa o hota simpla, hota traditionala, hota decorativa sau hota incorporabila, gama noastra de accesorii si consumabile pentru hote va satisface orice nevoie.

   

  Gama noastra pune la dispozitie mai multe tipuri de filtre de protectie a hotei, tuburi de evacuare, reductoare pentru hote, ornamente pentru hotele telescopice, kituri de recirculare si alte produse la cele mai mici preturi din Romania. 

   

  Prinde cele mai noi oferte la accesoriile si consumabilele pentru hote si protejeaza-ti hota pentru timp indelungat. Aceasta gama pune la dispozitie produse de la branduri cunoscute precum WPRO, Electrolux, Bosch, Xavax, AEG dar si altele.

   

  Te asteptam in magazin sau pe site-ul nostru ca sa vezi ce oferte ti-am pregatit la accesoriile si consumabilele pentru hote!

  Intrebari frecvente

  Un filtru de carbune activ este un element foarte important care se gaseste in interiorul hotelor moderne si are un efect purificator care prinde toate particulele si vaporii produsi in bucatarie.

  Filtrele cu carbune activ absorb mirosurile neplacute din bucatarie, vaporii de apa, particulele de grasime evaporate, actioneaza asupra lor si le elimina din aer.

  Pentru a alege filtrul de carbon potrivit pentru hota dvs., asigurati-va ca cititi instructiunile producatorului si vedeti ce tip de filtru este recomandat pentru modelul dvs. de hota.