Espressoare incorporabile

(5 produse)

   

  Expresor cafea incorporabil la cel mai mic pret din Romania!

   

  Merita sa te trezesti dimineata si sa faci cafeaua cu ajutorul un espressor incorporat. Prin atingerea unui buton, poti pregati o bautura premium ca un adevarat barista folosind boabe de cafea macinate sau intregi. Aparatele noastre de cafea iti permit sa alegi exact cum doresti sa-ti incepi dimineata, fie ca este o cafea lunga sau scurta, care se potriveste cu intensitatea dorita. Indiferent ce ai alege, espressorul incorporabil isi va aminti setarile, astfel incat sa te poti trezi si sa incepi dimineata asa cum trebuie.

   

  Exista atat de multe espressoare de cafea pe piata incat este dificil sa alegi intre ele. Un espressor de cafea traditional  parea un accesoriu excelent pentru bucatarie. Din pacate, acestea ocupa un spatiu pretios pe masa, consuma mult timp pentru a fi curatat si, adesea, functioneaza doar cu doze de cafea scumpe care nu sunt reciclabile si lapte. Un espressor de cafea incorporabil este o modalitate excelenta de a obtine dispozitivul perfect de preparare a cafelei acasa, fara batai de cap. Odata instalat, aparatul de cafea este usor de curatat, avand un panou frontal din sticla si o tava de picurare detasabila care poate fi introdusa in masina de spalat vase. Cu un espressor de cafea incoporabil aroma cafelei este incredibila. Ai o ceasca de cafea proaspat macinata, doar la o apasare de buton, fara efort, si nu te vei mai putea intoarce niciodata la acea cutie de cafea instant.


  Espressoare incorporabile Teka, espressoare incorporabile Whirlpool sau Aeg, comanda acum produsul dorit!

   

   

  Intrebari frecvente

  Durata medie de viata a unui espressor incorporabil bun este de aproximativ 5 ani. Daca ai grija de espressor, curatandu-l si detartrandu-l in mod regulat, acesta poate rezista pana la 10 ani.

  Inaltimea ideala de instalare pentru espressorul incorporabil (masurata de la partea de jos a masinii pana la podea) este de 950 mm.