Rafturi perete si polite

(45 produse)

  Rafturi si polite la cele mai avantajoase preturi! 

   

  Daca esti in cautarea unor rafturi noi sau polite pentru casa ta, ai gasit cel mai bun loc! 

  Gama noastra este variata, iar aici vei gasi rafturi si polite speciale pentru: baie, dormitor, hol si multe alte produse. Rafturi si polite pentru birou sau rafturi si polite pentru living, care sa fie ? In functie de locul de montare, oferim rafturi suspendate sau rafturi care se pot aseza pe podea. 

  Din punct de vedere al materialelor, rafturile si politele noastre sunt realizate din PAL, MDF, metal sau lemn, iar cadrul de sustinere este realizat din metal sau PAL. Acest lucru garanteaza un nivel de siguranta foarte ridicat. Alegerea este in totalitate la tine, iar noi garantam pentru rafturile si politele oferite.

   

  Nu mai sta pe ganduri! Profita de ofertele noastre la gama de rafturi si polite. Cel mai mic pret din Romania, livrare rapida si posibilitate de plata in rate. Nu ne crede pe cuvant, intra pe site-ul nostru si inspecteaza gama noastra de rafturi si polite.

   

   

  Intrebari frecvente

  Din gama noastra, iti recomandam rafturile suspendate dar si rafturile care se pot monta direct pe podea.

  Putem sa iti sugeram un raft polita realizat din lemn, PAL, metal sau MDF. Cel care se potriveste mai bine cu decorul casei tale si cel care iti place tie cel mai mult, acela este alesul.