Rack HDD

(5 produse)

   

  Rack HDD la cel mai mic pret din Romania!

   

  Transforma vechiul HDD intr-un hard extern.

   

  Daca si tu ai un hdd ramas de la un laptop vechi si nu stii ce sa faci cu el, avem noi solutia perfecta pentru tine. Cumpara acum un rack hdd si iti poti transforma vechiul hard intr-un gadget pe care sa-l folosesti zilnic. Un hdd extern este solutia perfecta atunci cand vrei sa salvezi date care ocupa mai multa memorie. 

   

  Gama noastra de rack hdd iti ofera produse calitative, de la branduri populare precum Asus, Adata, Orico si multe altele. Materialele prime din care acestea sunt facute iti garanteaza siguranta datelor pentru diverse socuri. Rack-urile de la noi de pe site sunt realizate din aliaj de aluminiu, plastic sau metal. Profita de cele mai bune preturi din Romania si comanda acum un rack extern pentru hdd-ul sau ssd-ul tau. 

   

  Prinde cele mai bune oferte si comanda acum un rack hdd pentru depozitarea datelor in siguranta.

   

   

  Intrebari frecvente

  Un rack hdd este o carcasa care poate gazdui un hdd sau un ssd, astfel incat sa-ti transformi vechiul hdd intr-un hdd extern.

  Gama noastra iti ofera produse de calitate si ai parte de 24 de luni garantie comerciala. Rack Asus, Adata, Orico sau alte branduri te asteapta la doar cateva click-uri distanta. Comanda acum!