Monitoare Portabile

(11 produse)

   

  Monitoare portabile la cele mai mici preturi din Romania!

   

  Extinde-ti viziunea

  Un monitor portabil este ideal pentru cei care lucreaza de acasa sau in deplasare. Daca iti place sa-ti folosesti laptopul sau tableta atunci cand te afli in locuri diferite, cum ar fi in avion sau masina, atunci s-ar putea sa ai nevoie de un monitor portabil. Acesta nu ocupa mult spatiu si este usor de transportat, deoarece este foarte subtire.Monitoarele portabile sunt, de asemenea, excelente pentru persoanele care trebuie sa lucreze in spatii restranse, cum ar fi un scaun de avion sau in masina. Le poti conecta la portul de incarcare al dispozitivului sau la portul USB cu un cablu!

   

  Productivitate sporita 

  Monitoarele portabile pot fi folosite in modul portret sau peisaj, in timp ce sunt conectate la un laptop. Modul peisaj este potrivit pentru prezentari si foi de calcul, iar modul portret este potrivit pentru citirea documentelor si a site-urilor web. Cu un design elegant si portabil, poate fi transportat usor in orice geanta de voiaj si este pregatit sa-ti ofere productivitate maxima oricand, oriunde. Conecteaza monitorul portabil la smartphone, tableta sau laptop si lucreaza mai eficient de oriunde! 


  Putem aduce produsul pana la usa ta, iar daca nu este pe gustul tau, nu uita ca ai la dispozitie 14 zile perioada de retur!

   

   

  Intrebari frecvente

  Un monitor portabil este conceput sa se conecteze fara fir la laptop sau tableta, prin Bluetooth sau Wi-Fi. Odata conectat, poate fi folosit ca ecran secundar.

  In primul rand, ai nevoie de un cablu DVI-D sau VGA pentru a-ti conecta laptopul la o intrare HDMI de pe un monitor. Daca laptopul tau nu are o intrare HDMI, ai nevoie de un adaptor mini DisplayPort sau de un adaptor activ Mini DisplayPort-to-HDMI.