Accesorii Console Gaming

(190 produse)
  190 produse

  Accesorii pentru console cel mai bun raport calitate pret

  Accesoriile pentru console sunt o modalitate excelenta de a intensifica experienta de gaming. Pe site-ul nostru, poti gasi toate controlerele, castile si accesoriile de care ai nevoie la un pret accesibil. Accesoriile sunt disponibile pentru o multitudine de console precum: accesorii PlayStation, accesorii Xbox si accesorii Nintendo Switch.

  Accesorii PlayStation

  Descopera o experienta de joc mai profunda si foarte captivanta cu noul controler inovator PS5, cu feedback haptic si efecte dinamice de declansare. Controlerul wireless DualSense include, de asemenea, un microfon incorporat si un buton de creare, toate integrate intr-un design emblematic si confortabil. Descopera castile fara fir Pulse3D pentru PS5 adaptate pentru audio 3D pe consola. Avand incarcare USB Type-C si microfoane duble cu anulare a zgomotului, puteti mentine discutiile din jocuri cu o captura vocala clara. Telecomanda media PS5 cu ajutorul unui aspect intuitiv controleaza in mod convenabil filmele, serviciile de streaming si multe altele.

  Acesorii Xbox si Nintendo Switch

  Xbox Elite Wireless Controller Series 2 ofera peste 30 de moduri de a juca ca un profesionist, inclusiv thumbstick-uri cu tensiune reglabila, noi componente interschimbabile, pana la 40 de ore de autonomie a bateriei reincarcabile si personalizare nelimitata cu aplicatia Xbox Accessories pe Xbox One si Windows 10.

  Ridica-ti sesiunile de gaming la un nivel superior cu un Controller  Pro pentru Nintendo Switch. Include comenzi de control al miscarii, HD rumble, functionalitate amiibo incorporata si multe altele. Un controler sau doua, vertical sau lateral, comenzi de miscare sau butoane, Joy-Con pentru Nintendo Switch iti ofera o flexibilitate totala in timpul jocului. 

  Nu mai sta pe ganduri, haide sa vezi oferta noastra de accesorii pentru console!

  Intrebari frecvente

  Controlerul wireless DualSense nu este compatibil cu consola PS4.

  Exista mai multe optiuni de controler, inclusiv controllere Joy-Con si controlerul Nintendo Switch Pro .Controlerele compatibile vor varia in functie de joc, asa ca asigura-te ca verifici detaliile jocului.

  Da, castile Pulse 3D sunt compatibile cu PlayStation 4.