Accesorii vehicule electrice

(12 produse)

  Accesorii vehicule electrice - Protectia este importanta.

  In timp ce te distrezi cu noul tau vehicul electric nu uita de siguranta ta. Protejeaza-te de un eveniment nefericit si costisitor cu accesoriile pentru vehicule electrice de pe site-ul nostru. Un kit de protectie compus din protectie pentru incheieturi si palme, cotiere, genunchiere sunt esentiale atat pentru adulti cat si pentru copii atunci cand utilizam un vehicul electric pentru a ne deplasa.

  Siguranta nu este plictisitoare.

  O casca de protectie nu este doar un accesoriu pentru vehicule electrice esential din punct de vedere al sigurantei este si un accesoriu cool datorita multitudinii de culori si stiluri pe care ti le punem la dispozitie: casti de protectie negre, casti de protectie galbene, casti de protectie roz si multe altele.

  Functionalitate extra cu accesorii pentru vehiculele electrice.

  O geanta sau o borseta pentru trotineta ta electrica reprezinta o modalitate excelenta de a transporta in siguranta tot ce ai nevoie cand te plimbi sau cand mergi la munca si cu un suport telefon pentru trotineta electrica iti poti folosi telefonul pentru a ajunge cu bine la destinatie.

  Comanda acum si nu uita sa te abonezi la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi promotii la accesorii vehicule electrice!

  Intrebari frecvente

  Casca de protectie este obligatorie pentru persoanele sub 18 ani cand se deplaseaza folosind un vehicul electric.

  Un kit de protectie pentru vehicule electrice este format din cotiere, genunchiere si protectie pentru incheieturi.