Apa

(53 produse)
  53 produse

  Apa imbuteliata - izvor de viata sanatoasa

  Apa este o substanta foarte importanta pentru organismul uman, consumul de apa are numeroase beneficii pentru sanatatea noastra. Dezhidratarea fiind mai raspandita decat credem, avand foarte multe efecte negative asupra organismului de la gura uscata pana la iritabilitatate excesiva. Se recomanda consumul zilnic a cel putin 3l de apa pentru barbati si 2l pentru femei.  

  Apa plata si cu vitamine

  Fiind un element atat de important pentru viata noasta, calitatea apei conteaza foarte mult. In unele cazuri apa de la robinet sau din fantana nu este suficient de filtrata si poate contine bacterii, metale si alte substante daunatoare. De asta va recomandam apa plata imbuteliata sau un filtru de apa. Apa cu vitamine este apa imbunatatita cu diferite vitamine si minerale pentru un extra strop de sanatate.

  Pana si apa are un gust preferat

  Pe site-ul nostru poti alege dintr-o varietate de marci renumite precum: Borsec, Bucovina, Aqua Carpatica, Dorna si multe altele. Sau alege in functie de tipul apei: apa plata, apa carbogazoasa, apa cu vitaminte, apa fructata sau apa alcalina.

  Comanda acum apa perfecta pentru tine si nu uita sa te abonezi la newsletter-ul nostru ca sa fii mereu la curent cu cele mai mari reduceri!

   

  Intrebari frecvente

  Apa este o substanta compusa din elementele chimice hidrogen si oxigen si care exista in stare gazoasa, lichida si solida. Este unul dintre cei mai abundenti si mai esentiali compusi. Lichid, insipid si inodor la temperatura camerei, are capacitatea importanta de a sustine viata.

  Apa alcalina are un nivel de pH mai ridicat decat apa potabila obisnuita. Din acest motiv, unii sustinatori ai apei alcaline cred ca aceasta poate neutraliza acidul din organism. Apa potabila normala are, in general, un pH neutru de 7. Apa alcalina are, de obicei, un pH de 8 sau 9.

  Apa minerala naturala este apa in forma ei pura din perspectiva microbiotica, care provine dintr-o sursa deja exploatata si care are originea in panza freatica sau dintr-un zacamant subteran. Apa de izvor trebuie sa fie pura, fara vreun tratament chimic. Aceasta este extrasa dintr-o zona curata si este filtrata astfel incat sa fie potabila. Este foarte sensibila la schimbarile climatice, mai ales la poluare. Astfel de schimbari drastice fata de mediu pot face ca apa sa nu mai fie potabila, pierzand microorganismele si mineralele pe care le detine. Apa de masa este acel tip de apa, alta decat apa de izvor si apa minerala naturala mentionate mai sus, care este destinata consumului uman si comercializat sub numele de ''apa de masa''. Aceasta poate sa provina din absolut orice sistem de alimentare cu apa.