Pompe de apa

(67 produse)
  67 produse

  Pompa submersibila de apa, la cel mai mic pret!

   

  Fie ca vorbim despre un hidrofor ieftin bun dar limitat ca performanta, fie despre un echipament performant precum pompa submersibila, care poate functiona in apa, pompa de apa este o investitie serioasa. Asa ca inainte sa o cumperi, trebuie sa tii cont de cativa indici de performanta de baza si de locul de amplasare (la suprafata sau la adancime).

   

  Pompa de apa murdara

   

  Pompa de apa murdara este folosita pentru drenarea apei care provine din bazine si rezervoare mari de apa murdara, lacuri si iazuri de gradina. Pompa submersibila de apa murdara extrage apei cu impuritati, depuneri si reziduri si este realizata din materiale care rezista la coroziune si care pot pompa apa cu depuneri mai mari.

   

  Pompa de apa curata

   

  Pompa submersibila de apa curata este in general folosita pentru tragerea apei din fantani, pentru consumul menajer si pentru irigatii. Atentie insa la adancimea permisa. Pompele submersibile din inox, de exemplu, sunt destinate extragerii apei curate care se gaseste la mare adancime (peste 9 m), pentru ca inoxul previne aparitia coroziunii, dar nu toate modelele de pompe de apa curata au aceleasi calitati.

   

  Pompa de gradina

   

  Pompa de gradina sau hidroforul de uz casnic este o pompa de suprafata pentru uz menajer care asigura o presiune constanta a apei. Este potrivita daca vrei sa folosesti in casa apa de ploaie adunata sau apa de suprafata din sol. Este compatibila cu aparatele din casa care au nevoie de o presiune egala a apei, cum este masina de spalat. O poti conecta, de asemenea, la aspersoarele pentru gazon, la instalatiile de stropire in sere sau pur si simplu la un furtun de gradina.

   

  Karcher este o marca care pune la dispozitie atat produse cu uz casnic, cat si profesionale, astfel poti alege cu incredere dintr-o varietate de produse.

   

  Cumpara o pompa submersibila din oferta noastra! Beneficiezi de transport pana la usa ta, retur in 14 zile si posibilitatea de plata in rate!

  Intrebari frecvente

  In functie de utilizare, de debitul de apa de care ai nevoie si de suprafata pe care vrei sa o acoperi. Puterea, performanta si mentenanta sunt, de asemenea, factori de luat in seama.

  Pompa de apa este un dispozitiv silentios.