Apa minerala carbogazoasa

(23 produse)

  Apa pura si curata este esentiala pentru o viata lunga si sanatoasa.

  Apa este necesara pentru o existenta sanatoasa si pentru functionarea corpului uman; consumul de apa are numeroase beneficii pentru sanatate. Apa imbuteliata este produsa sub control sanitar si poate proveni de la izvoare sau fantani adanci care au fost verificate si certificate sanitar pentru comercializare si consum, spre deosebire de apa de la robinet, care trece prin conductele retelei metropolitane si poate contine urme de clor, produse rezultate din depunerile pe teava si alte elemente mai putin sanatoase. Barbatii ar trebui sa bea cel putin 3 litri de apa in fiecare zi, in timp ce femeile ar trebui sa bea cel putin 2 litri.

  Alege din oferta de apa minerala carbogazoasa de pe site-ul nostru

  Apa minerala carbogazoasa este apa care contine dioxid de carbon dizolvat, fie ca este injectat artificial sub presiune, fie ca apare in urma unor procese geologice naturale. Ca urmare a dioxidului de carbon se formeaza bule mici, ceea ce confera apei o calitate efervescenta. Apa minerala carbogazoasa poate avea beneficii asupra noastra.

  Alege marca preferata din multitudinea de oferte disponibile precum: apa minerala Bucovina, apa minerala borsec, apa minerala Dorna, apa minerala Aqua Carpatica.

  Comanda acum apa minerala carbogazoasa pentru tine si nu uita sa te abonezi la newsletter-ul nostru ca sa fii mereu la curent cu cele mai mari reduceri!

  Intrebari frecvente

  Apa minerala este o apa potabila ce provine dintr-o sursa naturala precum izvor sau extrasa artificial a carei compozitie chimica poate avea efecte terapeutice. Apa carbogazoasa este apa minerala ce contine dioxid de carbon avand un efect efervescent.

  Apa carbogazoasa este apa minerala imbuteliata ce contine dioxid de carbon. Bauturile racoritoare sau sucul se refera la bauturile carbogazoase sau necarbogazoase ce contin si alte substante in afara de apa.