Sisteme de operare

(6 produse)

   

  Sisteme de operare la cel mai mic pret din Romania!

   

  Licenta Oficiala Microsoft Windows - Licenta la sistemele de operare

   

  Daca ti-ai achizitionat recent un laptop sau un sistem PC, noi venim in ajutorul tau cu o solutie pentru componenta de Windows. Poti achizitiona licente originale pentru Windows, oferite de brandul cel mai bun din acest punct de vedere, Microsoft. Iti punem la dispozitie licente Microsoft Windows disponibile in mai multe limbi, atat in engleza cat si in romana, la cele mai bune preturi din Romania.

  Vezi ofertele disponibile pe site-ul nostru si instaleaza-ti un Windows original. Fie ca alegi Windows 10, fie ca alegi Windows 11, avem cea mai buna varianta pentru tine: Windows 10 Home & FPP, Windows 10 Pro, Windows 11 Home, Windows 11 Pro & FPP. Iti oferim mai multe tipuri de licente: Licenta Retail, Licenta Electronica si Licenta OEM (Original Equipment Manufacturer).

   

  Alege licentele Windows potrivite calculatorului tau. Profita de ofertele noastre de pret la sistemele de operare Microsoft in limba romana si engleza!

   

   

  Intrebari frecvente

  In gama noastra de sisteme de operare vei gasi licente atat pentru Windows 10, cat si pentru Windows 11, deci poti cumpara licenta chiar de la noi de pe site. O licenta electronica pentru Windows este acea licenta pe care o achizitionezi electronic, primesti codurile necesare electronic, fara a fi nevoie de ceva fizic. Licenta Windows tip retail se refera la acea licenta pe care o obtii atunci cand cumperi o copie de Windows de la magazinul Microsoft sau de la un comerciant autorizat.

  O licenta digitala Windows este o metoda de activare care nu necesita introducerea unei chei de produs. O cheie de produs este un cod de 25 de caractere folosit pentru a activa aceasta licenta Windows. Daca o sa expire licenta Windows, nu vei putea sa mai folosesti sistemul de operare Windows.