Accesorii PS4

(13 produse)

  Tu stii de ce accesorii PS4 ai nevoie pentru o experienta completa?

  Ca sa te poti bucura in intregime de experienta unui Playstation, ai nevoie de accesorii pentru PS4. Cand vorbim despre accesorii PS4, ne referim la un controller PS4 sau la casti de gaming pentru PS4, care sa iti faca experienta cu adevarat placuta. Te asteptam cu cea mai variata gama de accesorii pentru Playstation 4, de la joystick si pana la accesorii VR pentru PS4.

  Alege kitul complet: controller, VR, jocuri

  Ofera-ti un cadou si intregeste-ti colectia de accesorii pentru PS4: fie ca ai nevoie de un nou joystick sau de un controller PS4, ti-am pregatit o selectie vasta din care poti alege. 

  Ti-am pregatit cel mai mic pret la accesoriile PS4

  Daca inca nu esti sigur ce accesorii pentru Playstation 4 ti-ar trebui, hai in magazin. Un specialist este gata sa te ajute sa faci alegerea potrivita pentru tine.

  Descopera gama noastra de accesorii PS4, la cele mai mici preturi din Romania si alege ce ti se potriveste! 

  Intrebari frecvente

  Pe langa consola si controllerul fara fir DUALSHOCK 4, in cutie vei gasi si alte componente necesare: cablu HDMI, cablu de alimentare, cablu de incarcare USB, casti si microfon PS4.

  Nu exista nici o modalitate de a utiliza DualShock 3 pe PS4 din cauza incompatibilitatii tehnice, dar DualShock 4 poate fi folosit pentru jocuri video de pe PS3, folosind doar un cablu USB.