HDD si SSD externe

(125 produse)
  125 produse

   

  HDD extern si SSD extern la cel mai mic pret din Romania!

   

  Pastreaza toate datele in siguranta pe un HDD extern sau SSD extern

   

  Cauti o modalitate de a adauga spatiu de stocare pe computerul tau? Ceva rapid si accesibil? Ai ajuns in locul potrivit. Iti punem la dispozitie SSD extern, HDD extern, dar si HDD portabil. Cu o capacitate cuprinsa intre 256 GB si 6 TB, aceste unitati sunt perfecte pentru stocarea tuturor fisierelor importante. Cu o viteza de transfer a datelor de pana la 500 MB pe secunda, faci dinbackup-ul si transferul fisierelor o simpla joaca.

   

  In plus, au un design modern si o varietate de culori din care sa alegi. Interfata disponibila este USB (3.0, 3.1, 3.2), iar acestea vor adauga cu siguranta o nota de stil si biroului tau. Avand un material rezistent la impactul extern, dar si la socuri, poti fi sigur ca datele tale sunt in siguranta, indiferent de ce se intampla cu dispozitivul.

   

  Deci, indiferent daca doresti sa adaugi spatiu de stocare pentru laptop sau doar ai nevoie de o modalitate de a salva toate fotografiile si videoclipurile, HDD-ul si SSD-ul nostru extern, dar si un HDD-ul portabil sunt solutia perfecta. Comanda hardul tau extern de 1TB sau 2TB acum!

   

  Calitatea premium nu trebuie sa insemne un pret exagerat de mare, iar noi ne asiguram ca tu vei avea parte de cel mai mic pret din Romania. Astfel, iti punem la dispozitie doar branduri premium si produse de calitate: Seagate, Samsung, WD, Adata, Toshiba, Kingston si multe altele.

   

  Trebuie sa tii cont si de faptul ca HDD-urile sunt axate pe capacitatea de stocare, iar SSD-urile sunt axate pe viteza de procesare a datelor. Deci, un HDD va procesa informatiile mai greu fata de un SSD, insa acesta este capabil sa stocheze mai multa memorie. Un SSD o sa fie mult mai rapid fata de un HDD, insa acesta nu exceleaza la fel de bine pe planul memoriei, un SSD avand maxim 1TB sau 2TB fata de 6TB sau 12TB ai unui HDD.

   

  Inca nu te-ai decis? Hai si in magazinele noastre, iar specialistii nostri iti vor recomanda un HDD extern sau SSD extern potrivit pentru tipul de date pe care-l ai.

   

  Intrebari frecvente

  Daca vrei sa stochezi foarte multa informatie care ocupa o memorie peste 1-2 TB, noi recomandam sa-ti achizitionezi un HDD. Daca vrei sa stochezi mai putina informatie, dar care sa fie usor accesata si utilizata mult mai rapid, iti recomandam un SSD. SSD-ul este fratele mai tanar si mai rapid al HDD-ului.

  Un HDD sau un SSD cu interfata USB 3.0 sau 3.2 si cu o capacitate de stocare intre 256GB si 1-2TB ar fi suficient pentru orice activitate. Daca ai nevoie de mai multa memorie, opteaza pentru HDD-urile de peste 4TB.