Tablete grafice

(22 produse)

  Tableta grafica la cel mai mic pret din Romania!

  Lucreaza digital intr-un mod mult mai natural

   

  Arta digitala s-a ridicat la un alt nivel odata cu aparitia tabletei grafice. Desenul grafic s-a apropiat de cel normal cu ajutorul tabletei grafice care a inlocuit necesitatea desenarii cu mouse-ul, un proces mult prea complicat si anevoios. Desenul grafic se realizeaza cu ajutorul unui pix special si este asemanator desenului cu pixul pe hartie. Astfel, desenul pe tableta grafica iti ofera mai multa lejeritate pentru miscari si rapiditate in terminarea unui desen, decat cursorul traditional care necesita mai mult timp.

  Un instrument care nu trebuie sa-ti lipseasca mai ales daca esti artist sau inginer, tableta grafica, iti permite sa desenezi natural pe ecran ca si cum ai folosi pensula sau creionul pe hartia de schite.

  Portabila si eleganta

   

  Cu un design minimalist si simplu, tabletele grafice Wacom sunt foarte usor de transportat oriunde ai nevoie de ele, fie ca lucrezi de la birou sau de acasa. Tabletele grafice de la acest brand nu te vor dezamagi, ba chiar te vei indragosti de creionul ergonomic si usor, cu varful sensibil la presiune, dar si de suprafata neteda a tabletei.

  Tabletele grafice X-Pen vin cu un stilou revolutionar care nu necesita incarcare sau baterie, acesta functioneaza ca un creion normal.

   

  Fie ca iti doresti tableta grafica pe care s-o folosesti atunci cand lucrezi sau vrei sa-ti dezvolti un nou hobby, pe site-ul nostru gasesti tablete grafice la cel mai mic pret si o gama special selectata pentru tine.

  Intrebari frecvente

  Inainte sa achizionezi o tableta grafica gandeste-te in primul rand la nevoile tale si la buget. Iti doresti o tableta grafica de dimensiuni mari? Cat de mult conteaza rezolutia si sensibilitatea stiloului? Pentru ce anume vrei s-o folosesti? Are functii suplimentare?

  Tableta grafica seamana cu un touchpad de laptop de dimensiuni mult mai mari care foloseste un stilus pentru a desena sau schita si este folosita de artisti, arhitecti, oameni pasionati de desen si ingineri, in activitatea lor de zi cu zi. Tableta grafica ofera utilizatorilor mai multa precizie cand deseneaza fata de cursorul mouse-ului pentru desenele digitale.