Trambuline copii

(32 produse)

   

  Da-i start distractiei in familie cu trambulinele de pe site-ul nostru!

  Daca sunteti in cautarea unei trambuline pentru copii, sunteti la locul potrivit! Noi va oferim o gama variata de trambuline, de la modele mai mici pentru cei mici, pana la modele mai mari, perfecte pentru intreaga familie.

  Cand vine vorba de alegerea unei trambuline pentru copii, este important sa alegeti o trambulina care sa fie potrivita pentru varsta si greutatea copilului dumneavoastra. Noi avem modele diferite, adaptate nevoilor copiilor de diferite varste si greutati, astfel incat sa puteti fi siguri ca veti gasi ceva care sa fie potrivit pentru copilul dumneavoastra.

  La noi pe site gasesti trambuline de la Action One, Myria si multe altele.

  Pentru cei care cauta o trambulina mare, avem modele cu diametre de peste 300 cm, care sunt perfecte pentru familii sau grupuri de prieteni care doresc sa se distreze impreuna.

   

  Trambulinele sunt construite din materiale de inalta calitate si au o capacitate mare de greutate, astfel incat sa aveti durabilitate pentru utilizarea pe termen lung.

  Daca sunteti in cautarea unei trambuline pentru copii mai mici sau pentru utilizare in interior, avem si modele mai mici sau pliabile. Aceste modele au dimensiuni mai mici si sunt construite din materiale usoare, astfel incat sa puteti fi siguri ca vor fi sigure pentru utilizare in interior.

  Alege acum din oferta noastra trambulina potrivita cerintelor tale si incepe distractia impreuna cu prietenii sau cu familia!

   

   

  Intrebari frecvente

  Trambulina se alege in functie de greutatea si varsta copilului, dar si de spatiul unde poti sa o amplasezi.

  Spatiul de amplasare a trambulinelor trebuie sa nu fie in vecinatatea imediata a cladirilor, copacilor, pieselor de mobilier. Trambulina trebuie amplasata pe un teren drept, fara denivelari, fara goluri sau gropi.

  Atunci cand alegi o trambulina pentru copii, trebuie sa ai in vedere varsta si greutatea acestuia.