Accesorii, consumabile

(84 produse)
  84 produse

  Accesorii si consumabile pentru electrocasnice mari la cel mai mic pret din Romania

   

  Tot ce ai nevoie, gasesti aici: accesorii aparate frigorifice, accesorii masini de spalat rufe, accesorii masini de spalat vase, accesorii masini de gatit sau accesorii hote

  Daca esti in cautarea unor accesorii sau consumabile pentru aparate frigorifice, ai venit in locul potrivit. Gama noastra pune la dispozitie mai multe sortimente precum filtre de apa, recipiente de gheata, panouri interschimbabile, kituri de montaj si multe alte produse special selectate pentru tine.

   

  Daca ai nevoie de accesorii pentru masini de spalat rufe sau accesorii pentru masini de spalat vase in gama noastra vei gasi filtre anticalcar magnetice si cosuri universale pentru masina de spalat vase, kituri pentru suprapunere masini de spalat, furtunuri de alimentare, cartus pentru detergent lichid si multe alte produse de care vei avea nevoie. 

  Descopera gama noastra de accesorii pentru masini de gatit si alege din produsele noastre tot ce ai nevoie. Discuri pentru plite, furtunuri de gaz, termometre, kituri de montare, folii protectie, placi grill si altele, toate la un click distanta. 

   

  Te asteptam in magazin sau pe site-ul nostru cu accesorii de calitate si consumabile dedicate electrocasnicelor mari.

  Intrebari frecvente

  In gama noastra gasesti filtre de apa speciale, recipiente de gheata detasabile, panouri interschimbabile, kit montare ansamblu, filtre de aer, absorbante de mirosuri pentru frigider si multe alte produse.

  Filtre anticalcar magnetice pentru masini de spalat rufe sau vase, cosuri universale pentru tacamuri si pahare, kit-uri pentru suprapunere a masinilor de spalat sau a uscatoarelor, furtunuri de alimentare, conexiuni si prelungiri pentru masinile de spalat si multe alte produse de care s-ar putea sa ai nevoie.