Seifuri si Casete valori

(203 produse)
  203 produse

  Tine-ti bunurile in siguranta cu ajutorul unui seif la cel mai mic pret!

   

  Daca ai bani sau bunuri de valoare pe care vrei sa le stii in siguranta, alege un model din gama noastra de seifuri. Nu trebuie sa il alegi neaparat pe cel mai mare, pentru ca exista si multe mini seifuri pe care le poti monta chiar in dulap. 

   

  Alege o cutie de valori si scapa de griji

   

  Cu siguranta ai vazut un seif de bani cu cod usor de setat in camerele de hotel. Exista multe tipuri de casete de valori de acest gen, precum Seiful Rottner. Aceste seifuri cu cifru electronic sunt sigure, iar incuietoarea lor electronica este foarte usor de setat. 

   

  La noi vei gasi si organizator de chei pentru perete, ideal pentru zonele aglomerate unde sunt necesare compartimentele securizate, precum garajele, scolile sau spatiile comerciale. Cheile pot fi stocate in siguranta, fara sa fie necesar sa se deschida unitatea. Seifurile vin impreuna cu suruburile de care ai nevoie pentru a le fixa in perete. Pe site-ul nostru gasesti si seif de arme, al carui volum te poate ajuta sa stochezi si documente, bani sau alte bunuri de valoare pe langa armele de foc.

   

  Comanda acum si ai livrare pana in fata usii si posibilitate de retur in 30 de zile.

  Intrebari frecvente

  In seif poti depozita acte, arme, bijuterii, bani si alte bunuri de valoare.

  Atunci cand alegi un seif, gandeste-te in primul rand daca ai nevoie de un seif mini sau de un seif de dimensiuni mari. Apoi, alege in functie de ce vrei sa stochezi in el, pentru ca exista seifuri pentru bani si valori, seifuri pentru arme sau seifuri pentru chei.