Splittere, amplificatoare si accesorii antena

(24 produse)

   

  Splittere, amplificatoare si accesorii antena la cel mai mic pret din Romania!

  Pregateste-ti televizorul cu echipamente de calitate.

   

  Daca aveti un televizor acasa sau la serviciu, exista multe modalitati de a imbunatati calitatea imaginii. Puteti adauga splittere sau amplificatoare pentru a profita la maximum de antena dvs. sau puteti utiliza unul dintre convertoarele noastre pentru a obtine canale HD pe televizoarele mai vechi.

   

  Daca iti place televizorul si vrei sa obtii cea mai buna calitate a imaginii, atunci selectia noastra de accesorii TV digitale este pentru tine. Oferim o gama larga de splittere, mufe, amplificatoare, accesorii antene si adaptoare. Pentru a va conecta televizorul la un semnal digital, utilizati unul dintre numeroasele noastre tipuri de cablu - coaxial sau optic. Avantajul de a cumpara de la noi este ca iti pune la dispozitie doar marci cunoscute precum Hama, Myria si multe altele. Exista, de asemenea, o garantie pentru toate produsele noastre, asa ca daca ceva nu merge bine, poate fi inlocuit cu usurinta.

   

  Vrem sa va ajutam sa va transformati televizorul traditional intr-un televizor inteligent. Oferim o gama larga de accesorii TV digitale, precum si un ghid usor de inteles despre cum sa va configurati televizorul inteligent.

   

  Daca nu stii care este diferenta intre splitter, adaptor, amplificator sau switch, nu este nicio problema. Hai in magazinele noastre si te vom ajuta cu ceea ce ai nevoie!

   

   

  Intrebari frecvente

  Un splitter este un dispozitiv care permite utilizatorilor sa primeasca flux video pe mai multe afisaje, dintr-o singura sursa. Cu un splitter, poti conecta pana la 4-5 televizoare.

  Gama noastra iti pune la dispozitie mai multe accesorii TV: switch, conectori de antena, mufe, prize antena, splitter, adaptor, amplificatoare si multe altele.