Creioane colorate si carioci

(61 produse)
  61 produse

  Creioane colorate si carioci la cele mai mici preturi din Romania!

   

  Ajuta-l pe cel mic sa-si exprime creativitatea

   

  Un set de creioane colorate sau carioci si o foaie de hartie ii pot inveseli pe cei mici, si ii pot ajuta sa reproduca situatii si obiecte din lumea reala. Cariocile si creioanele colorate sunt primele instrumente pe care cel mic le tine in mana inaintea stiloului. Creioanele colorate sunt alternativa potrivita prin care cel mic isi exerseaza creativitatea, imaginatia si invata sa se exprime prin desen. Creioanele colorate si cariocile nu sunt destinate doar copiilor, chiar si adultii pot participa si isi pot lasa imaginatia sa contribuie la urmatoarea opera de arta. O pauza creativa dupa o zi obositoare la birou sau desenul alaturi de copilul tau are beneficii asupra psihicului si te elibereaza de stres. Incurajeaza-l pe cel mic sa deseneze si arata-i cum sa tina noile lui creioane in mana, sa invete culorile, cum sa schiteze si sa coloreze un desen.

   

  O gama variata de creioane colorate si carioci

  Daca nu stii ce tipuri de creioane sa alegi pentru urmatorul tau proiect sau vrei sa le faci cadou copilului tau, la noi pe site gasesti o gama variata de creioane colorate si carioci special selectate pentru tine. Daca vrei sa alegi un set de creioane pentru cel mic, opteaza pentru creioane mai subtiri si non toxice care pot fi tinute in mana. Creioanele cerate au culori mult mai intense si o textura mult mai cremoasa, ideale pentru desenele pe care vrei sa le scoti in evidenta. Cariocile sunt instrumentele de desen versatile, cel mai des folosite pentru a scoate in evidenta conturul si umbrele intr-un desen.

   

  Indiferent daca le achizitionezi pentru prima zi de scoala sau sa le foloseasca si in vacanta, creioanele colorate pentru micutul tau sunt la un click distanta.

  Intrebari frecvente

  Pe site-ul nostru gasesti o selectie variata de creioane colorate special selectate in functie de nevoile tale: creioane colorate, carioci lavabile, creioane cerate, markere si seturi.

  Creioanele colorate nu sunt periculoase pentru cei mici, sunt recomandate oricarei varste, insa se recomanda utilizarea acestora doar sub atenta supraveghere a unui adult.