Vin rosu

(301 produse)
  301 produse

  Cand nu stii ce sa alegi, alege vinul rosu

  Vinul rosu vorbeste despre prestanta si despre putere. De asemenea, un vin rosu poate spune povestea senzualitatii si a atractiei. Vinul rosu este impunator si are o tinuta aparte, incepand de la prezentare si pana la aspectul servirii, iar acest lucru nu este un secret, ci chiar o certitudine atunci cand vine vorba despre licoarea lui Bacchus.

   

  Un vin rosu perfect pentru orice ocazie

  Stiai ca reflexiile culorii vinului rosu pot varia de la nuante rubinii la visiniu inchis, foarte apropiat de negru, contribuind aici foarte mult soiul de struguri folosit pentru realizarea vinului?

  Un vin rosu de calitate se recunoaste dupa gust, stralucire, dupa culoare si aroma. Poti alege un vin rosu Crama Oprisor pentru o seara romantica sau un vin rosu Purcari pentru cele mai elegante seri alaturi de parteneri de afaceri sau colaboratori.

   

  Vinul rosu este o alege perfecta indiferent de ocazie, este elegant si impunator, iar adesea ne aminteste cum de-a lungul istoriei a fost martorul celebrarii celor mai importante reusite.

  Intrebari frecvente

  Alege vinul rosu in functie de evenimentul la care participi, dar si de preferintele personale. Un vin rosu sec va avea un continut mai scazut de zahar si implicit va avea o aroma usor aspra, in vreme ce vinul dulce iti va oferi senzatia aromei.

  Un pahar de vin de circa 200 ml va avea in jur de 200 calorii. Vinul rosu nu este indicat in diete, insa consumat cu moderatie el poate aduce chiar scaderea in greutate.

  In general vinul rosu se preteaza cel mai bine preparatelor din carne, cum ar fi in general in cazul carnii pregatite sub forma de fripturii. De asemenea, vinul rosu se poate consuma si in cazul mancarurilor uscate.