Placi de indreptat parul

(45 produse)

   

  Placi de indreptat parul la cel mai mic pret din Romania

   

  Cum alegi cea mai buna placa de par? 

   

  E usor sa credem ca toate placile de par sunt la fel, si ca singura diferenta este pretul, insa sunt multe aspecte de care putem si ar trebui sa tinem cont, intrucat sanatatea parului si mentinerea ei este foarte importanta. De exemplu, un aspect foarte important este latimea placii. Cele mai late sunt perfecte pentru parul lung, des sau foarte gros deoarece pot indrepta suvite mai mari dintr-o singura miscare. Daca ai parul scurt, subtire sau foarte procesat cu vopsea si altele, atunci o placa mai ingusta este mai potrivita pentru ca emite mai putina caldura. 

   

  Placa de par profesionala

   

  In esenta, diferenta principala este stratul care acopera interiorul. La placile de par pentru uz casnic, acest strat este din ceramica, in timp ce la placile de par profesionale este din titan. Acesta este un metal puternic, durabil, care se incalzeste mult mai repede decat ceramica. De asemenea, distribuie caldura mai uniform, avand un rezultat mai finisat si mult mai satisfacator decat cu o placa cu strat ceramic.

   

  De ce alte instrumente ai avea nevoie pe langa o placa de par?

   

  O placa de par isi indeplineste scopul si de una singura, insa pentru un rezultat perfect, poti achizitiona si o perie de par din oferta noastra, una potrivita tipului tau de par care sa iti descalceasca parul inainte de coafare. Cu o placa de par poti atat sa indrepti parul, cat si sa il ondulezi, cu bucle lejere si mari, pentru un look potrivit pentru orice ocazie. Pentru bucle mai stranse sau mai formale, achizitioneaza un ondulator de par din gama noastra variata, pentru a fi pregatita pentru orice ocazie sau eveniment.

   

  Nu stii ce sa alegi? Hai in magazin sa vezi oferta noastra de placi de indreptat parul - un specialist este mereu pregatit sa te ajute sa faceti impreuna alegerea potrivita pentru tine.

   

   

  Intrebari frecvente

  In functie de tipul tau de par, buget si preferinte de design.

  Majoritatea placilor de uz casnic sunt cu strat de ceramica, iar cele profesionale cu strat de titan. Titanul se incalzeste mai repede si face coafarea mai usoara, dar este mai distructiv pentru par decat ceramica.

  Majoritatea recomandarilor sustin ca frecventa utilizarii sa fie de o data pe saptamana in medie, pe parul proaspat spalat si uscat complet, impreuna cu folosirea unui spray de protectie termica.