Biciclete electrice

(23 produse)

  Prinde viteza cu biciclete electrice 

  Daca-ti doresti sa iei o pauza de la masina pentru o zi, o bicicleta electrica este o solutie mult mai prietenoasa cu mediu. Rapida si puternica, cu un design mult mai confortabil si modern, bicicleta electrica va ajuta sa va mentineti in forma. Este preferata atat de ciclistii profesionisti cat si de amatori. Puteti sa va bucurati de vremea frumoasa si sa folositi bicicleta electrica pentru deplasarile la serviciu sau la scoala. Bicicletele electrice sunt solutia ideala pentru oras - economisesti nu doar timpul din trafic, ci si bani. Au o autonomie ridicata deci nu va mai trebui sa-ti faci griji cu privire la incarcarea lor.

   

  Cel mai bun raport calitate-pret

  Daca sunteti in cautarea unei biciclete electrice de calitate la un pret avantajos ati ajuns in locul potrivit. La noi pe site gasesti biciclete electrice sau biciclete asistate electric. Bicicletele asistate electric sau e-bike cum mai sunt cunoscute, sunt alimentate de o baterie care amplifica puterea pedalelor si asigura o acceleratie foarte asemanatoare mopedelor. 

   

  Pentru bunastarea fizica si psihica, plimbarile zilnice joaca un rol cheie, de aceea iti recomandam sa incerci o bicicleta electrica. Nu mai sta pe ganduri si vino pe site sa alegi bicicleta electrica perfecta pentru tine, la un pret avantajos.

   

  Intrebari frecvente

  Bicicletele electrice se bucura de un motor electric, care le pune in miscare, dar si de un acumulator detasabil care va permite incarcarea bicicletei.

  Cand achizitionezi o bicicleta electrica, tine cont de scopul pentru care o vei folosi: o vei folosi doar pentru plimbari relaxante de weekend sau ca mijloc de transport la serviciu sau la scoala. Aceste aspecte vor decide performanta bicicletei tale.