Jocuri PC

(26 produse)

  Seria emblematica de jocuri FIFA

   

  Cine nu-si aduce aminte de primul an in care a jucat prima data FIFA? Cei de la EA au inovat mereu aceasta gama, iar jocurile FIFA au ajuns sa fie printre cele mai cumparate jocuri de tip sport. Poti explora gama de jocuri FIFA

   

  Joaca cele mai recente jocuri impreuna cu prietenii tai

   

  Cel mai frumos sentiment este atunci cand joci impreuna cu prietenii tai. Fa-le un cadou prietenilor tai, dar si tie, si alege jocurile multiplayer disponibile. 

  Gama de Jocuri PC este foarte variata, iar jocurile sunt de mai multe genuri: actiune, aventura, FPS, curse de masini, RPG si multe altele. Profita de ofertele la Jocuri PC si fa-ti un cadou  sau celui apropiat prieten!

   

  Nu mai sta pe ganduri, haide sa vezi oferta noastra la Jocuri PC si alege modelul preferat, la cel mai mic pret din Romania!

   

   

  Intrebari frecvente

  Desigur ca putem trece in lista jocuri precum StarCraft, Crusader Kings sau Europa Universalis, dar acestea sunt jocuri emblematice in l trecut. Printre cele mai bune jocuri de strategie putem enumera Humankind sau Total War, insa totul sta in preferintele fiecaruia.

  Printre cele mai ieftine jocuri pentru PC putem enumera: Farming Simulator, Euro Truck Simulator, The Sims si multe altele. Odata cu dezvoltarea tehnologiei si graficii video si jocurile evolueaza. De aceea, cele mai ieftine jocuri sunt si cele mai vechi, din cauza graficii scazute si memoriei pe care acestea le ocupa.

  Cu siguranta, un loc pe podium este ocupat de seria de jocuri F1. Jocul iti permite sa-ti creezi propria echipa de F1 si sa concurezi alaturi de echipele si pilotii oficiali. Ca alternativa, iti poti provoca prietenii la curse F,1 datorita optiunii de divizare a ecranului, pentru a permite mai multi jucatori odata. Poti concura pe 22 de circuite, cu continut actual si clasic. Pe langa acesta, exista numeroase jocuri de tip racing care asteapta sa fie jucate de tine.

  Cu siguranta, cele mai bune jocuri sunt si cele mai nou aparute. In aceasta categorie putem enumera: Dying Light, Deathloop, FIFA 22, Marvel's Guardians of the Galaxy, Battlefield 2042 sau Back 4 Blood. Dar preferintele difera de la persoana la persoana si de aceea exista o gama variata de jocuri bune pentru PC