Racitoare de vin

(48 produse)

  Cum pastrezi bauturile preferate in cele mai bune conditii? Hai sa alegi un racitor de vinuri!

  Pentru a-si pastra calitatile si aromele, vinurile au nevoie de cele mai bune conditii de pastrare si de o temperatura constanta, in functie de sortiment. Racitorul de vinuri functioneaza ca un frigider clasic, este prevazut cu usa transparenta sau semitransparenta si functii speciale pentru depozitarea sticlelor de vin pe termen lung. Depozitarea vinului la o temperatura constanta scazuta, fara fluctuatii, ii va permite acestuia sa se dezvolte in continuare si sa imbatraneasca in conditii corespunzatoare. Te asteptam online sau in magazine cu o gama larga de racitoare si vitrine de vinuri de la cele mai cunoscute branduri, de calitate premium, din care sa alegi modelul potrivit!

   

  Care este cel mai potrivit model de frigider pentru bauturi?

  Pentru alegerea unui frigider de bauturi este important sa ai in vedere cateva criterii. In primul rand gandeste-te ce cantitate de vin va trebui sa depozitezi, pentru a decide capacitatea. De exemplu, poti opta pentru un racitor de vin Candy sau un racitor de vin Electrolux sau un racitor de vin Vortex sau un racitor de vin Haier sau oricare alt racitor cu inaltimea potrivita pentru spatiul de care dispui. Consumul este de asemenea important, asa ca trebuie sa stii care este clasa energetica cea mai buna pentru tine. Pretul si designul sunt alte criterii importante, asa ca ne-am gandit la toate si avem in gama modele pentru toate bugetele si cu stiluri diferite.

   

  Cum alegi vitrina de vinuri?

  Daca esti in cautarea unui frigider pentru bauturi si nu stii ce sa alegi, iti recomandam sa vezi modelele de vitrine pentru vinuri care simuleaza conditiile ideale pentru pastrarea sticlelor de vin, pentru ca acestea sa isi mentina toate calitatile. Poti opta pentru un model cu capacitatea de care ai nevoie, potrivit spatiului in care vrei sa il instalezi si la un pret accesibil. Vitrinele se potrivesc in orice decor, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa te decizi asupra modelului pe care il consideri potrivit pentru tine.

  Intrebari frecvente

  Un racitor de vin este un produs esential pentru iubitorii vinurilor rafinate, care au nevoie de conditii speciale de pastrare. Este important sa alegi in primul rand in functie de capacitate si nu uita nici de design sau de consum. Opteaza pentru un model care sa corespunda nevoilor si bugetului tau.

  Racitorul de vinuri este destinat unei utilizari continue, asa ca este important sa ai in vedere si clasa energetica a acestuia, pentru a putea controla consumul. Racitoarele de vinuri pot fi incadrate in clasele de eficienta energetica de la A +++ pana la G. Consumul de energie in kWh/an pentru categoria B, de exemplu, este de 155 kWh/an.

  Locul de amplasare al frigiderului de bauturi trebuie ales pentru ca acesta sa nu intre in contact cu razele soarelui sau cu alta sursa de caldura, lucru care poate duce la deteriorarea invelisului si la functionarea necorespunzatoare. De asemenea, nu sunt recomandate pentru depozitare nici zonele prea umede sau cu temperaturi foarte scazute, deoarece umezeala excesiva poate duce la formarea rapida a ghetii. Este recomandat un loc plan, cu ventilatie optima si temperatura constanta pe tot parcursul anului.