Sobe, seminee si cazane combustibil solid

(11 produse)

   

  Sobe, seminee si cazane pe combustibil solid la cel mai mic pret din Romania!

   

  Esti in cautare de sobe ieftine? Ai ajuns in locul potrivit.

   

  Odata cu venirea sezonului rece, e vital sa te asiguri ca poti incalzi corespunzator spatiul tau. Centrale termice, panouri radiante sau seminee electrice trebuie sa fie pe lista ta „de cumparat” in aceasta toamna. Daca esti in cautare de sobe ieftine pentru apartament sau casa, ai ajuns in locul potrivit. Iti oferim soba ideala pentru nevoile tale, la cel mai mic pret. Cand vorbim de sobe, vorbim de un confort necesar pentru sezonul rece. O soba semineu incalzeste spatiul in care locuiesti, pentru ca tu sa te simti cu adevarat bine. 

   

  Daca vrei sa iti schimbi soba, hai sa vezi colectia noastra de sobe mici 

   

  Indiferent de spatiul pe care vrei sa-l incalzesti, un lucru este cert - soba semineu pe care ti-o poti cumpara astazi e mult mai moderna decat soba de tip semineu de altadata. Vei gasi nu doar o soba functionala performanta, ci si o solutie estetica potrivita spatiului tau, asemenea unui radiator electric. De exemplu, daca ai un spatiu mic la dispozitie, haide in magazine sa vezi colectia noastra de sobe mici. 

   

  O soba semineu, modalitatea perfecta de a te incalzi iarna.

   

  Un cazan pe combustibil solid este necesar in sezonul rece - indiferent daca optezi pentru el pentru prima data sau vrei doar sa-l schimbi, asigura-te ca faci aceasta investitie inca din toamna. Nu vrei sa vina iarna si sa nu ai parte de caldura, nu? 

   

  Daca nu esti sigur ce soba, semineu sau cazan sa alegi, nu ezita sa ne contactezi! Facem impreuna alegerea potrivita nevoilor tale. Aboneaza-te la newsletter sa fii mereu la curent cu cel mai bun pret!

   

   

  Intrebari frecvente

  Prin alimentare cu lemne, pe carbune, cu peleti sau alte tipuri de resturi forestiere. Modul de functionare este similar cu cel al sobelor clasice, de teracota, diferenta constand in faptul ca, datorita modelelor si designului modern, acestea pot fi folosite in diverse moduri - ca semineu, ca masina de gatit, ca parte dintr-un sistem mai mare de incalzire a casei.

  Se curata funinginea de pe geamul semineului si focarul de cenusa, atunci cand folositi soba semineu zilnic. Cel putin o data pe an, se scot placa deflectoare si placile de fonta/samota din interiorul focarului pentru a ne asigura ca acestea sunt in forma buna. In functie de cat de mult utilizam soba semineu, se verifica gratarul si placa de jos a focarului si se curata cu o perie particulele de funingine de pe acestea si in restul camerei de ardere. Garniturile din jurul geamul si usii ar trebui sa fie, de asemenea, verificate si inlocuite, daca acestea sunt deteriorate.