Routere wireless

(115 produse)
  115 produse

   

  Routere la cel mai bun raport pret-calitate!

   

  In era muncii la distanta, routerul Wi-Fi acumuleaza ore suplimentare, face mult mai mult decat sa te ajute sa difuzezi filme si sa te joci. Routerele Wi-Fi ajuta milioane de oameni sa lucreze si, de asemenea, conecteaza o gama tot mai larga de dispozitive inteligente. Asta inseamna ca alegerea unui router care sa faca cea mai buna treaba atat pentru tine, cat si pentru portofelul tau, este mai complicata ca niciodata, mai ales acum cand vedem ca sunt disponibile mai multe routere Wi-Fi 6. Gama noastra de routere iti va permite sa construiesti cea mai buna retea Wi-Fi de acasa. Printre cele mai populare branduri de routere se numara: routere Tp-Link, routere Tenda, routere de gaming Asus, routere D-link.

   

  Ce face un router?

   

  Routerele conecteaza calculatoarele si alte dispozitive la internet. Un router actioneaza ca un dispecer, alege cea mai buna ruta pe care trebuie s-o parcurga informatiile. Acesta va conecteaza casa la restul lumii, protejeaza informatiile de posibile brese de securitate si poate chiar sa decida ce computere au prioritate fata de altele.

   

  De ce ai nevoie de un router?

   

  Un router te ajuta sa conectezi mai multe dispozitive la internet, precum telefoane sau laptopuri si sa conectezi dispozitivele intre ele. De asemenea, poti folosi routerele pentru a crea retele locale de dispozitive. Aceste retele locale sunt utile daca vrei sa partajezi fisiere intre dispozitive.

  Oamenii lucreaza tot mai des de acasa, ceea ce face ca nevoia de a avea o conexiune rapida la internet sa fie esentiala. Este util sa ai un router de retea special conceput pentru a imbunatati viteza, stabilitatea si flexibilitatea internetului. De exemplu, un router dual-band poate gestiona mai bine cele doua benzi de frecventa (2,4 GHz si 5 GHz), deoarece fiecare dintre ele calatoreste pe propria banda dedicata. Un router tri-band este un router WiFi care utilizeaza trei benzi radio wireless separate. Routerul tri-band mareste latimea de banda WiFi disponibila pentru a reduce congestia retelei de internet.

   

  Routerele TP-LINK - lideri in industria echipamentelor de retea 


  Routerele TP-LINK ofera o acoperire WiFi extinsa si o conexiune stabila, indiferent de numarul de dispozitive conectate. Echipate cu tehnologii de ultima generatie, aceste dispozitive distribuie semnalul si asigura o comunicare eficienta si o viteza de transfer impresionanta. Routerele TP-LINK au functii avansate de securitate si asigura protectia retelei impotriva amenintarilor cibernetice.

   

  Comanda acum routerul potrivit pentru tine!

   

   

  Intrebari frecvente

  Un router este un dispozitiv care conecteaza doua sau mai multe retele sau subretele. Acesta indeplineste doua functii principale: gestionarea traficului intre aceste retele prin redirectionarea pachetelor de date catre adresele IP prevazute si permite utilizarea de catre mai multe dispozitive ale aceleiasi conexiuni la internet.

  Router IOS (Internetwork operating System) este sistemul de operare prin care routerul poate fi accesat si configurat. Dar acest sistem de operare este diferit de sistemul de operare pe care il avem pe desktop. IOS este un sistem de operare cu linie de comanda( fara interfata grafica) pentru configurarea routerelor.

  Daca nu poti accesa pagina de configurare a routerului pe web sau daca ai uitat parola routerului, poti reseta routerul la setarile implicite din fabrica. Pentru a face acest lucru, tine apasat butonul Reset timp de 10 secunde.