Aparate de vidat

(14 produse)

   

  Aparate de vidat la cel mai mic pret din Romania

   

  Ce este un aparat de vidat alimente?

   

  Un aparat de vidat alimente iti vine in ajutor atunci cand vrei sa mentii alimentele cat mai proaspete pentru cat mai mult timp cu putinta. Vidarea alimentelor presupune procesul de a scoate complet aerul din ambalaj si de a crea un sigiliu. Astfel, fara aer in ambalaj, cresterea mucegaiului si bacteriilor este oprita, pastrand alimentele intacte indiferent de locul unde alegi sa le depozitezi: dulapuri, frigider sau congelator, pentru perioade indelungate de timp.

   

  Care este cel mai bun aparat de vidat?

   

  Un aparat de vidat bun presupune designul si usurinta folosirii, costul pungilor pentru vidat si durabilitatea. Depinzand de cat planuiesti sa il folosesti, poti alege un aparat perfect mulat pe nevoile si dorintele tale din oferta noastra avantajoasa. Daca doresti sa videzi legume sau alte mancaruri ce necesita maruntire, atunci vei avea nevoie de un robot de bucatarie performant din gama noastra variata pentru a te ajuta in acest proces.

   

  Cum alegi pungi pentru un aparat de vidat?

   

  Fiecare brand care produce aparate de vidat alimente a conceput aparatul pentru a opera la temperaturi usor diferite, asadar folosirea pungilor de la alt brand poate impune mici probleme, precum sigilarea necorespunzatoare si varsarea continutului sau cauzarea de stricaciuni. In afara de acest aspect, pungile pentru un aparat de vidat trebuie sa aiba aceeasi grosime pe toata suprafata, si gama larga de dimensiuni pentru a putea sigila cat mai multe alimente diferite. 

   

  Nu stii ce sa alegi? Hai in magazin sa vezi oferta noastra de aparate de vidat  - un specialist este mereu pregatit sa te ajute sa faceti impreuna alegerea potrivita pentru tine.

   

   

  Intrebari frecvente

  Un aparat de vidat scoate complet aerul dintr-o punga in care se afla alimente si o sigileaza, pentru a pastra alimentul proaspat si a bloca producerea mucegaiului.

  Se pot vida majoritatea alimentelor, cu expectia anumitor legume precum ciuperci, banane sau ceapa si usturoi curd, precum si branzeturi moi, mere sau legume proaspat gatite.

  In functie de cat planuiesti sa il folosesti, dupa durabilitate, design, pretul pungilor si usurinta folosirii.