Boxe calculator

(54 produse)
  54 produse

  Boxe pentru calculator la cel mai mic pret din Romania!

   

  Intregeste-ti setup-ul calculatorului cu boxele potrivite

   

  Daca iti place sa asculti muzica si sa ai un sunet de calitate atunci cand lucrezi sau te joci la PC atunci urmatorul pas dupa ce ai achizitionat un calculator este sa-ti intregesti setup-ul cu periferice, cu o pereche de boxe.

   

  Fie ca asculti muzica sau iti petreci timpul liber vizionand filme, o pereche de boxe performante te poate ajuta sa intretii atmosfera. Alege din gama noastra de pe site perechea de boxe potrivita nevoilor tale. Cu fir sau cu Bluetooth, tu ce alegi? Boxele pentru PC cu bluetooth iti ofera mai multa flexibilitate, deoarece poti conecta boxele atat la telefon, cat si la tableta.

   

  Daca iti doreai de mult timp un sistem audio ca la cinema, cu efect de surround, poti opta pentru boxe 5.1, iar daca iti doresti un sistem audio 2 in 1 cu boxe care sa se auda stereo, opteaza pentru boxe cu subwoofer.

   

  Amplaseaza boxele astfel incat sa creezi atmosfera perfecta

   

  Boxele pentru calculator pot fi montate atat pe raft, deasupra calculatorului, cat si pe podea, in functie de efectul pe care vrei sa-l creezi. Pentru un setup surround, boxele de raft sunt alegerea perfecta, iar pentru cel stereo, alege un sistem audio de podea. Cele mai populare modele de boxe pentru calculator, pe care le poti gasi la noi pe site sunt sistemele de sunet 2.0, 2.1 si 5.1. Prima cifra reprezinta numarul de boxe, iar cea de-a doua indica existenta unui subwoofer, componenta care amplifica bass-ul.

   

  Nu esti hotarat? Hai si in magazinele noastre sa vezi ce modele de boxe pentru calculator ti-am pregatit. Nu mai astepta, comanda azi noile tale boxe pentru PC!

  Intrebari frecvente

  Alege boxele pentru calculator tinand cont de nevoile tale si cateva caracteristici: marimea camerei in care vor fi amplasate, puterea si calitatea audio, impedanta, producatorul si conectivitatea.

  Boxele pentru calculator se gasesc sub diverse modele si specificatii. Cele mai bune boxe pentru calculator au sistem de conectare prin Bluetooth pentru mai multa flexibilitate la amplasare, au incorporat un subwoofer si cu o frecventa de redare mare.