Console Nintendo Switch

(14 produse)

  Console Nintendo Switch - gaming mai portabil ca niciodata.

  Prima versiune de Switch lansata de Nintendo, pe 3 aprilie 2017, a facut furori in lume. A devenit instant un bestseller si un must-buy pentru orice gamer. Nintendo Switch este o consola hibrida, o consola portabila, si o poti lua cu tine peste tot pentru a te juca. Te poti juca unde vrei, cand vrei, cum vrei sau folosind dock-ul. O poti conecta la televizor pentru a te juca confortabil de pe canapea direct in full HD. Pentru o experienta ce aduce jocurile Nintendo Switch la viata incearca si Nintendo Switch Oled, cea mai recenta versiune a consolei care vine cu un ecran OLED superb de 7 inci. Nintendo Switch este compatibila cu o multime de accesorii, pentru a-ti face o experienta memorabila.

  Nintendo Switch Lite - mai ieftina si mai portabila.

  Nintendo Switch Lite este varianta exclusiv portabila a consolei Nintendo Switch, lansata, pe 20 septembrie 2019, cu scopul de a fi mai ieftina si a oferi mai multa flexibilitate. Nintendo Switch Lite nu vine cu dock-ul de conectare la TV si si Joy-conurile nu sunt detasabile de corpul consolei.

  Comanda acum si nu uita sa te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte la consolele si jocurile Nintendo Switch!

  Intrebari frecvente

  In acest moment exista 3 versiuni ale consolei Nintendo Switch: Nintendo Switch, Nintendo Switch Oled si Nintendo Switch Lite.

  In mod normal,Switch Lite suporta doar jocurile din modul portabil si pastreaza caracteristici precum senzorii giroscopici ai Switch, Bluetooth, Wi-Fi si compatibilitatea NFC. Sistemul nu suporta niciun fel de andocare sau conectivitate la un televizor si, prin urmare, este incompatibil cu jocurile care necesita comutarea la modul televizor. Clientii care achizitioneaza jocurile, pentru modul televizor, prin intermediul eShop pe Switch Lite vor fi notificati cu privire la incompatibilitate.