Ventilatoare baie

(25 produse)

  Ventilatoare de baie cel mai bun raport calitate-pret

   

  Ventilatorul de baie este un aparat de racire aer ce nu trebuie sa lipseasca din baia ta. Un ventilator de baie are rolul de a aerisi baia, sa elimine umiditatea. Umiditatea excesiva ce ramane in urma unui dus rece sau a unei bai fierbinti, are efecte negative nu doar asupra sanatatii noastre, ci si asupra peretilor, a mobilierului din baie. Pornirea unui ventilator de baie dupa sau in timpul dusului previne depunerea de mucegai, dezvoltarea bacteriilor, aburirea oglinzilor si mentine prospetimea incaperii.

   

  Ventilatorul de baie nu este doar pentru baie

   

  Instalarea unui ventilator in camere predispuse umiditatii precum: baia, bucataria, uscatorul, este solutia optima pentru a mentine curatenia, a preveni mucegaiul si a ne putea desfasura activitatea in mod sanatos. Ventilatorul de baie poate fi instalat si in aceste camere, procesul fiind la fel ca instalarea acestuia in baie.

   

  Comanda acum si nu uita sa te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte la Ventilatoare de Baie!

   

   

  Intrebari frecvente

  Pentru a alege ventilatorul de baie potrivit trebuie sa tii cont de: consumul de energie, nivelul de zgomot, montarea pe perete sau tavan.

  In baie se foloseste ventilatorul de baie. Acesta este un ventilator special creat pentru a elimina umezeala.

  Da. Ventilatorul de baie previne depunerea mucegaiului.

  Ventilatorul de baie poate fi pornit in timpul dusului sau pornit timp de 10-20 de minute dupa terminarea dusului.