Sisteme fotovoltaice

(87 produse)
  87 produse

  Sisteme fotovoltaice la cele mai mici preturi din Romania!

   

  Sistemele solare fotovoltaice monofazate sau trifazate cu montaj si dosar de prosumator incluse in pret sunt o solutie completa pentru cei care doresc sa adopte energia regenerabila si sa reduca costurile cu energia electrica. 

  Aceste sisteme ofera un pachet complet cu panouri solare fotovoltaiceinvertoraccesorii, serviciu de montaj, precum si asistenta in obtinerea de certificate verzi si procesul de prosumare.

   

  Avantaje sisteme monofazate:

  Cost accesibil: Acest tip de kit fotovoltaic este mai accesibil din punct de vedere al pretului, oferind o solutie accesibila pentru cei cu un buget limitat.

  Instalare usoara: Kiturile fotovoltaice monofazate sunt mai usor de instalat, fiind mai potrivite pentru locuinte sau afaceri cu nevoi energetice mai reduse.

   

  Avantaje sisteme trifazate:

  Eficienta ridicata: Kiturile fotovoltaice trifazate au o eficienta mai ridicata decat sistemele monofazate, fiind mai potrivite pentru afaceri sau locuinte cu nevoi energetice mai mari.

  Montaj inclus: Serviciul de montaj inclus in pachetul sistemului fotovoltaic asigura ca acesta este instalat corect si eficient, astfel incat sa poata functiona la capacitate maxima.

   

  Un sistem solar fotovoltaic de 3 kW poate produce intre 8-10 kWh energie electrica pe zi, in functie de factorii precum locatia, orientarea, inclinarea, calitatea panourilor si conditiile meteorologice. Acest lucru poate varia in functie de anotimp si poate fi mai mare in lunile cu mai multa lumina solara si mai putina in lunile cu mai putina lumina.

  Cu o productie medie de 8-10 kWh pe zi, un kit fotovoltaic de 3 kW poate acoperi intre 25-30% din necesarul de energie electrica al unei locuinte. De asemenea, orice energie nefolosita poate fi injectata in reteaua nationala si poate fi recompensata prin contractul de prosumator.

  Investitia intr-un sistem fotovoltaic de 3 kW are potentialul de a genera economii pe termen lung, fiind o solutie ideala pentru cei care doresc sa adopte energia regenerabila si sa reduca costurile cu energia electrica.

   

  Un sistem solar fotovoltaic de 5kW poate produce intre 15 si 25 kWh pe zi, in functie de locatia si conditiile climatice. Acest nivel de productie poate acoperi aproximativ 50-80% din necesarul unei locuinte.

  Este important de mentionat ca productia reala poate varia in functie de un numar de factori, inclusiv directia si unghiul de montare a panourilor solare fotovoltaice, calitatea panourilor si a componentelor sistemului, precum si calitatea serviciului de montaj.

  Investitia intr-un kit fotovoltaic de 5kW poate fi una rentabila pe termen lung, cu un potential de a reduce costurile energiei electrice si de a genera profit prin contractul de prosumator. 

   

  Indiferent de tipul de sistem ales, montajul si dosarul de prosumator sunt incluse in pret, oferind o solutie completa si accesibila pentru adoptia energiei regenerabile. Investitia in acest tip de sistem fotovoltaic poate fi una durabila si ecologica, cu un potential de a genera profit pe termen lung.

   

  Daca mai ai nevoie de informatii extra despre sistemele fotovoltaice,  nu ezita sa faci o vizita in magazinele noastre iar noi te vom ajuta cu alegerea potrivita nevoilor tale.

  Intrebari frecvente

  Un sistem fotovoltaic de 3 kw produce in medie 8-10 kWh energie electrica pe zi, care poate acoperi intre 25-30% din necesarul de energie electrica al unei locuinte.

  Un sistem fotovoltaic de 5 kw produce aproximativ 15-25 kWh energie electrica pe zi, care poate acoperi intre 50-80% din necesarul de energie electrica al unei locuinte.