Noptiere

(3 produse)

  Noptiere cu design modern la cel mai bun raport calitate-pret!

   

  Noptierele sunt piese de mobilier absolut necesare pentru dormitorul tau, fie ca le folosesti ca suport pentru lampa, sau sa pastrezi langa tine cartea preferata in timpul noptii. Noptierele te ajuta sa ai la indemana toate lucrurile de care ai nevoie. Alege din gama noastra o noptiera potrivita pentru tine

   

  Poti opta pentru noptiere din lemn cu design deosebit si usor de imbinat cu restul mobilierului sau noptiere din metal. Noptierele din PAL sunt practice si incapatoare, ideale atat pentru dormitor, cat si pentru camera unui adolescent.

   

  Culoarea noptierei este importanta pentru a se potrivi cu celelalte obiecte din incapere. Totusi, nu veti da gres cu o noptiera de culoarea stejarului, care se va armoniza perfect cu restul mobilierului. Daca esti fan al stilului minimalist, atunci gama de noptiere SPIN va fi cu siguranta pe placul tau!

   

  Nu mai sta pe ganduri, haide sa vezi oferta noastra de noptiere si sa alegi modelul preferat, la cel mai mic pret din Romania!

   

   

  Intrebari frecvente

  Noptiera perfecta este noptiera aleasa de tine! Poti alege noptiere din lemn, noptiere din metal sau noptiere din PAL, toate la cele mai avantajoase preturi. Daca iti place minimalismul, poti alege noptiere din gama SPIN. Noptiera pe care o vei alege va fi, cu siguranta, noptiera potrivita pentru casa ta.

  Din punct de vedere al culorilor, iti poti alege mai multe tipuri de noptiere, si anume: noptiere albe, noptiere gri, noptiere maro si maro deschis, noptiere negre, noptiere rosii si multe alte modele.