CD/DVD/BD blank

(21 produse)

  CD-uri, DVD-uri si Blue ray la cele mai mici preturi din Romania!

   

  Discurile DVD ofera o optiune durabila pentru stocarea fisierelor importante. Acestea sunt ideale pentru stocarea fotografiilor, videoclipurilor si a documentelor importante pe care doresti sa le pastrezi pentru totdeauna. Acestea sunt rezistente la praf si apa si pot suporta schimbari mari de temperatura si umiditate.

   

  Pastreaza-ti amintirile pretioase in siguranta cu CD-urile noastre rezistente si fiabile. Disponibile intr-o gama variata, aceste discuri CD pot contine pana la 4,7 GB de date, spatiu suficient pentru a stoca pana la 100 de minute de videoclipuri necomprimate de calitate VHS sau aproximativ 600 de fotografii de inalta rezolutie.

   

  Nu esti hotarat? Hai si in magazinele noastre sau pe site si alege CD-uri, DVD-uri si Blue ray pe care iti poti stoca amintirile cat mai mult timp. Nu mai astepta, comanda-ti azi preferatele!

  Intrebari frecvente

  Pe site-ul nostru gasesti doua tipuri de CD-uri: CD-R si CD-RW. CD-R este un disc compact ce ofera posibilitatea de scriere o singura data si de mai multe ori citirea datelor de pe CD. CD-RW permite datelor sa fie sterse si rescrise de mai multe ori intr-o unitate CD-RW.

  DVD-urile sunt discurile care stocheaza date video, audio sau statice de pe un calculator. DVD-urile au o capacitate de stocare mai mare decat cea a CD-urilor.