Suport auto telefon

(47 produse)

  Suport Auto Telefon la cel mai mic pret din Romania

   

  Suport auto pentru telefon - pentru siguranta si confort in mers

  Suportul auto de telefon te ajuta sa iti tii telefonul intr-un singur loc: cu ajutorul unui magnet aflat langa parbriz / bord, cu o prindere fixa cu ventuza sau flexibil. Un telefon mobil are nevoie de un suport pentru masina, pentru ca tu sa nu fii distras sa cauti telefonul in masina in timp ce conduci. De asemenea, daca alegi unul cu incarcare wireless atunci vei putea sa iti incarci mult mai usor telefonul.

   

  Indispensabil in masina, un suport auto cu ventuza si magnet

  Un suport de telefon a devenit o necesitate astazi. Un suport de telefon magnetic va fi o investitie pe care o vei face pentru confortul si siguranta ta in masina - vei putea sa iti incarci telefonul mai usor si sa urmaresti fara probleme indicatiile GPS-ului, intr-un mod confortabil.

  Daca inca nu stii ce tip de suport auto sa alegi, hai in magazin - un specialist e mereu acolo sa te ajute. Iar daca te abonezi la newsletter, iti spunem de fiecare data cand avem reduceri la produsele tale favorite.

   

  Descopera toata gama de produse, adauga in cosul de cumparaturi toate lucrurile de care ai nevoie si noi le vom livra pana la usa ta!

  Intrebari frecvente

  Un suport auto bun e cel care se potriveste nevoilor tale. Pentru a identifica modelul potrivit fii atent la urmatoarele caracteristici: dimensiunea: adeseori modelele sunt reglabile astfel incat sa se potriveasca diverselor modele de telefon; pozitia reglabila: portrait si landscape; marimea si tipologia bratului de fixare; modalitatea de fixare (cu clips sau magnetica).

  Pentru a monta suportul auto, verificati modalitatea de fixare: cu clips sau magnetica. Pentru fixare magnetica, partea pentru fixarea de bord se lipeste de acesta, partea dedicata a telefonului se lipeste pe telefon. Fiind doi magneti care se atrag, telefonul va sta „lipit” de partea magnetica fixata de bord. Pentru fixare cu clipsuri aceasta se face in sistemul de ventilatie.