Creditul Partener

Sunt lucruri de care ai nevoie acum, lucruri importante, care nu pot fi puse pe lista de asteptare. Si nici nu trebuie.

Ai la indemana Creditul Partener, cu ajutorul caruia poti lua azi tot ce ai nevoie din magazinele Media Galaxy, USOR, in RATE EGALE.

Oferta noastra
 • Valoarea cumparaturilor pentru care poti obtine finantare:
  poti imprumuta intre 300 - 30,000 lei
 • Perioadele pe care le poti selecta pentru rambursarea sumei imprumutate:
  6-60 de luni
Cum functioneaza:
 1. Alegi produsele dorite din orice magazine Media Galaxy
 2. Aplici pentru un credit: de la UniCredit Consumer Financing direct in magazin, la Biroul de Rate
 3. Dupa aprobare, semnezi documentatia de creditare si poti sa pleci acasa, in aceeasi zi, cu bunurile achizitionate in rate.
Care sunt avantajele tale:
 • RAPIDITATE: Primesti raspuns PE LOC*
 • SIMPLITATE: Aplici direct in magazin, doar cu actul de identitate (in anumite conditii)*
 • ZERO EFORT: Nu este necesar avans sau garantii suplimentare
 • COMODITATE: Platesti ratele ulterior direct in magazin, la casa de marcat, pe baza codului de bare (il gasesti pe tichetul de plata sau pe graficul de rambursare)

Formular contact

Completeaza datele de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Exemplu reprezentativ

Pentru un Credit Partener oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. (ca urmare a indeplinirii criteriilor de eligibilitate), in valoare de 2.000 Lei, pe 60 luni, cu asigurare de viata cu prima de asigurare unica finantata** (adaugata la valoarea creditului, rezultand o valoare imprumutata de 2.600 Lei)/ fara asigurare de viata: dobanda anuala fixa este de 44,5%/ 52,5%, comision analiza dosar 0 Lei (perceput doar in cazul acordarii creditului), comision lunar de administrare credit 5 Lei, rata lunara 117,39 Lei (rate egale, includ si costul asigurarii de viata)/ 103,60 Lei, valoarea totala platibila este de 7.044,24 Lei/ 6.215,18 Lei, DAE 62,20% (calculata la valoarea totala imprumutata 2.600 Lei)/ 77,21%.
**Prima unica de asigurare de viata finantata de Imprumutator este de 600 Lei, calculata ca procent de 0,5% din valoarea creditului de 2.000 Lei si inmultita cu perioada de creditare de 60 luni, rezultand o valoare imprumutata de 2.600 Lei. Costul finantarii de catre Imprumutator a primei unice de asigurare de viata este 955,86 Lei, calculat prin aplicarea ratei dobanzii anuale de 44,5% la valoarea din credit reprezentand prima unica de asigurare.
DAE este calculata conform prevederilor legale in vigoare si cuprinde dobanda anuala fixa, comisionul de analiza dosar (0 Lei), comisionul lunar de administrare credit (5 lei) si, in cazul in care clientul opteaza pentru achizitionarea unei asigurari de viata, costul primei de asigurare.

In cazul in care doresti sa atasezi produsului de credit si un produs de asigurare de viata, te rugam sa consulti detaliile si costurile aferente pe www.ucfin.ro/asigurari. Asigurarea de viata este emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN S.A., in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078 si este un produs optional, produsul de credit putand fi acordat si fara o asigurare de viata atasata in conditii de cost diferite.

Prezenta nu valoreaza, conform legii, oferta de a contracta produse/servicii financiare din partea UniCredit Consumer Financing IFN S.A., putand fi modificata sau evocata in orice moment. Conform legii, oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabila la momentul inregistrarii solicitarii produsului/serviciului si, independent de elementele respectivei oferte, contractul se consider incheiat numai la data semnarii sale formale sau, dupa caz, conform prevederilor legale aplicabile incheierii contractului la distanta.

UniCredit Consumer Financing IFN S.A. este partener al Credex Broker S.R.L. si Altex România S.R.L. in intermedierea de credite pentru achizitia de bunuri.