Promotii voucher

Creditul in magazin

Te-ai obisnuit sa pui planurile in asteptare. De acum pune-le in aplicare!

Ia pe loc* creditul in magazin si pleci acasa cu produsele mult visate!

  • Poti imprumuta intre 300 - 30,000 lei
  • Perioada de creditare 6 - 60 de luni
  • Dobanda anuala fixa de numai 35 %
  • Comision de analiza dosar 0 lei
  • Comision lunar de administrare credit 5 lei
  • DAE (pe perioada maxima) 41.6%

Formular contact

Completeaza datele de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Exemplu reprezentativ

Exemplu reprezentativ de calcul pentru produsul Creditul in Magazin: Pentru o valoare totala a creditului de 5,000 lei pe 60 de luni, rata anuala a dobanzii (fixa) 35%, comision de analiza dosar 0 lei, comision lunar de administrare credit 5 lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 182.5 lei, valoarea totala platibila 10,946.30 lei, DAE 43.4%. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea optionala de viata. Oferta valabila prin credit de consum oferit de UniCredit Consumer Financing IFN SA. Mai multe detalii se regasesc la biroul de rate din magazine.

*Aplicabil pentru categoriile de persoane (cu titlu de exemplu, salariați) pentru care exista obligații legale de declarare a veniturilor la autoritațile fiscale, in baza exprimarii acordului de consultare si prelucrare a informațiilor din bazele de date ale Ministerului Finanțelor Publice, Agenția Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). in lipsa acestui acord, precum si pentru celelalte categorii de venituri, este necesara prezentarea documentației de venit. Creditorul isi rezerva dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare, având dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, in conformitate cu normele interne si reglementarile legale.

**Fac exceptie situatiile in care decizia de creditare nu poate fi luata pe loc din motive independente de vointa UniCredit Consumer Financing IFN SA sau situatiile in care este necesara o analiza suplimentara a cererii.

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020